Articole scrise de A.Flintoaca


1 - 5 din 5 rezultate
1.Targul de Joburi online: Ericsson, HP, Microsoft, Romtelecom si ING recruteaza tineri Daca esti inca student sau proaspat absolvent, in cautarea unui job, poti sa incerci si la Targul de Joburi. Companii ca Ericsson, GSK, HP,  Microsoft, P&G, Oracle, BCR si Adobe angajeaza pe durata verii, Romtelecom si ING ofera internship-uri si, tot aici, gasesti si oferta de programe de master a universitatilor.
2.6 medalii la Balcaniada de matematica pentru seniori  Lotul olimpic de matematica al Romaniei a obtinut 6 medalii (patru de argint si doua de bronz), la a  Olimpiada Balcanica de matematica pentru seniori, desfasurata in perioada 27 aprilie - 4 mai, in Serbia, la Kragujevac, anunta site-ul Ministerului Educatiei si Cercetarii. Tudor Padurariu, tanarul matematician din Onesti, s-a aflat, si el, printre premianti.
3.imPRINT 2.0: Concurs de printuri pentru promovarea lecturii in randul studentilor Pierdut artist: specie rara care iubeste grafica, designul si fotografia. Cuvantul advertising ii provoaca reactii neobisnuit de neasteptate, manifestate prin nevoia imperioasa de a desena. Viseaza vectorial si raspunde deseori la numele de „Art”. Daca te regasesti in aceasta descriere, poti participa la proba de printuri organizata de ADVICE Students pentru a promova lectura in randul studentilor.
4.Inscrie-te in competitia "Top Talents" Daca esti student in an terminal sau ai maxim un an de experienta si esti adaptabil, bine pregatit profesional si ambitios, poti beneficia de sprijinul unor companii cu reputatie de  “angajator preferat”: Adobe, BCR, Colgate, BRD, Cosmote sau Kraft. Nu trebuie decat sa te inscrii in competitia "Top Talents", un proiect ce isi propune sa ii selecteze si sa ii ajute pe cei mai talentati 300 de tineri din Romania.
5.VIDEO YouTube EDU ofera cursuri gratuite la universitati de top din intreaga lume Google a lansat astazi YouTube EDU, un portal educational care cuprinde cursuri, prelegeri, conferinte si evenimente postate de peste 100 de universitati si colegii prestigioase din intreaga lume, potrivit blogului YouTube.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii