Articole scrise de Andra Georgescu


1 - 4 din 4 rezultate
1.Studenta la Universitatea din Pisa: "In comparatie cu profesorii din Romania, profesorii italieni isi castiga respectul, nu si-l impun" "Am ales sa studiez limba si literatura straina la Universitatea din Pisa pentru ca limbile straine au fost singurele materii care mi-au placut si la care m-am descurcat de cand eram mica. Am ales Pisa pentru ca m-a incantat ideea de a incepe o viata noua, intr-un loc nou. A contribuit foarte mult si faptul ca parintii mei deja locuiau in Pisa", spune Ingrid Ungureanu, o tanara studenta de 21 de ani, intr-un interviu CampusNews.
2.Studenta la Business Academy Copenhagen North: "Invatamantul din Danemarca este unul bazat pe practica, proiecte si experiente reale din lumea afacerilor" Antonia Draghici are 20 de ani, a terminat liceul Mihai Eminescu din Capitala si este studenta in anul II la Business Academy Copenhagen North. Antonia povesteste intr-un interviu CampusNews, despre experienta daneza, diferentele dintre sistemul educational romanesc si cel din Copenhaga si relatia deschisa cu profesorii.
3.Profesor din comisia de bacalaureat a Colegiului National Ion Creanga: "Daca vrem sa facem cu adevarat o transformare in bine a invatamantului trebuie sa terminam cu copiatul" Profesorul Laurentiu Dumitrescu preda limba si literatura romana la Colegiul National Ion Creanga din Capitala. A facut parte din comisia de bacalaureat anul acesta, sesiunea din vara. Intr-un interviu CampsNews, profesorul Dumitrescu vorbeste despre problemele unei generatii superficiale invatate sa treaca examenele copiind, despre procentul scazut de promovare la examenul de bacalaureat de anul acesta  si despre hotararea ministerului de a impune prin lege ca elevul prins copiind sa nu mai dea examenul decat peste 2 sesiuni.
4.Educatoare din sectorul 4 din Capitala: "Am observat ca parintilor le e foarte greu sa recunoasca public sau sa se uite in oglinda si sa spuna "Copilul meu are probleme!"  Ministerul Educatiei va dota gradinitele din cele 41 de judete si din Bucuresti cu papusi cu dizabilitati si de diferite rase. CampusNews a stat de vorba cu o educatoare din sectorul 4 din Capitala despre aceasta initiativa a ministerului si despre cum vor reactiona parintii si copiii.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii