Articole scrise de D.G.


1 - 4 din 4 rezultate
1.Comisia prezidentiala recomanda interzicerea meditatiilor date elevilor de la clasa Meditatiile date elevilor de la clasa ar trebui interzise prin lege, pentru a reduce inegalitatile existente intre elevii din aceeasi clasa, considera Comisia prezidentiala pentru analiza riscurilor sociale si demografice.
2.Studentii din Regie vor avea un centru medical din toamna In campusul universitar "Regie" din Bucuresti va fi deschis, la inceputul anului universitar, un Centru medical destinat celor aproximativ 5.000 de studenti. Acest proiect a debutat in 2005, dar ulterior a fost abandonat. Intrebat despre valoarea exacta a investitiei, primarul general Sorin Oprescu a declarat ca Centrul medical a costat "nu mai mult de 150 de ceasuri cu limbi de aur".
3.Masuri de securitate sporite in campusul studentesc Regie, din aceasta toamna Studentii din complexul bucurestean Regie vor beneficia, din anul universitar 2008-2009, de un sistem de securitate care include carduri de acces in camine, 120 de camere video de supraveghere, bariere si garduri de protectie. Pentru aruncarea gunoiului la intamplare, studentul filmat cu camera de supraveghere risca amenzi de minimum 50 de lei. Nerezolvata ramane insa problema discotecilor din campus.
4.Un leu pe zi - atat are de cheltuit studentul bursier la facultatile de stat din Romania Statul roman acorda patru tipuri de burse pentru studentii integralisti: de performanta, de merit, de studiu si burse sociale, toate stabilite in functie de veniturile fiecarei facultati in parte. Dupa plata caminului, a cheltuielilor de transport si a minimului de rechizite scolare, unui student care obtine o bursa ii mai ramane de cheltuit un leu pe zi, dupa cum a calculat, presedintele Uniunii Nationale a Studentilor din Romania. Aproximativ 70.000 de studenti au beneficiat, in acest an scolar, de burse de stat, al caror cuantum mediu, in functie de tipul bursei si de universitate, se situeaza intre 100 si 350 de lei.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii