Articole scrise de G.G.


1 - 5 din 5 rezultate
1.VIDEO Interesul tinerilor pentru activitatile digitale a determinat CE sa extinda campania eSkills Motivatia tine in primul rand de participarea mare a cetatenilor europeni la diversele activitati incluse in campanie, care au vizat trei mari obiective: stimularea interesului tinerilor spre cariere bazate pe competente digitale, atragerea categoriilor de populatie aflata offline spre activitati online si impulsionarea folosirii de catre IMM-urilor a aplicatiilor de business online, sustine Valentin Negoita, presedintele APDETIC- Asociatia Producatorilor si Distribuitorilor de Echipamente de Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor.
2.Burse de studii si cercetare in Germania Serviciul German pentru Schimburi Academice (DAAD) pune la dispozitie burse de studiu pentru anul universitar 2012/2013. Sunt finantate cursuri de limba, programe de master si stagii de cercetare in cadrul universitatilor din Germania. Exista posibilitatea de a aplica la un program de studii in limba engleza. Pot candida studenti, masteranzi, doctoranzi si cercetatori din cadrul universitatilor din Romania.
3.(P) Stelian Cojocaru: "Plecarea pe mare a cadetilor este foarte dificila pentru ca noi nu mai avem flota sub pavilion national" La un an de la lansare, Colegiul Nautic Roman isi consolideaza programele de formare a ofiterilor maritimi. "Plecarea primilor cadeti ai colegiului in voiaje de practici valideaza calitatile sistemului de educatie nivel vocational. Cu toata astea, plecarea pe mare a cadetilor este foarte dificila pentru ca noi nu mai avem flota sub pavilion national", declara Stelian Cojocaru, presedintele Colegiului Nautic Roman.
4.Conferinta TEDxYouth @ Bucharest - Conferinta Ideilor bune Primul eveniment TEDxBucharest din acest an -  TEDxYouth @ Bucharest va avea loc pe 20 mai la Athenee Palace Hilton. Organizatorii promit sa aduca in prim plan oameni de calitate care vin sa vorbeasca despre noile idei din tehnologie, stiinta, design, arta si business.
5.(P) 20.000 $ pentru cea mai buna idee studenteasca de business High-Tech Business Plan Contest este un concurs ce-si propune sa incurajeze spiritul antreprenorial al studentilor. Competitia solicita propuneri de afaceri bazate pe noi tehnologii sau solutii unice si  isi doreste promovarea inovatiilor pentru participanti.Ixia Romania continua colaborarea cu mediul academic si organizeaza High-Tech Business Plan Contest in parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti, Catedra de Calculatoare din cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii