Articole scrise de Imperator


1 - 5 din 5 rezultate
1.Amintiri din studentie: Inceputul maratonului meu (5) – cu bicicleta pe autostrada Ei bine, ne-am acomodat cu viata de zi cu zi – avem bicicleta, nu mai stam cu orele prin supermarket uimiti de ce e pe rafturi si culmea, traversam strada doar pe verde. Ne-am occidentalizat. Prima excursie propriu-zisa am facut-o, ati ghicit unde: in Maastricht. Cred ca v-ati prins pana acum ca Maastrichtul este un oras dragut, simpatic, linistit, dar desi e mai putin cunoscut si vizitat decat Amsterdam de exemplu, are si el atractiile lui.​
2.Amintiri din studentie: Inceputul maratonului meu (4) – Din minunile vestului Nu voi mai continua cu povestea zilnica. Nu mai imi aduc nici eu aminte exact ce am facut in fiecare zi, dar imi voi cauta jurnalul - mi-am tinut un jurnal la Maastricht – la inceput tinut cu meticulozitate, inclusiv cheltuielile zilnice ce erau analizate la sfarsit de luna, apoi din cand in cand – dar l-am tinut tot anul. Dar hai sa trecem in revista principalele "obstacole".
3.Amintiri din studentie: Inceputul maratonului meu (3) – Si am ajuns la casa noastra Ehe, si se termina prima noapte dormita pe taram strain. Dormita e un soi de-a spune. Am dormit intr-o camera cu vreo 5 paturi suprapuse, iar tipul de deasupra mea s-a hatanat toata noaptea. Sa fi fost el, sa fi fost faptul ca am ajuns intr-un taram pana de curand interzis.​
4.Amintiri din studentie: Inceputul maratonului meu (2) Zburam pentru prima oara. Mi-a placut. Era o cursa Tarom si zburam cu un Rombac 1-11, mandria industriei socialiste romanesti. Am decolat si am aterizat dupa cateva minute la Constanta. Vreo doi-trei turisti olandezi se intorceau acasa de pe litoralul romanesc si Taromul facea un ocol sa-i ridice. De la Bucuresti la Constanta m-am simtit ok, dar de la Constanta cand Rombacul s-a ridicat la 10.000 metri, mi s-a facut extrem de rau – sa fi fost sampania, sa fi fost emotia?
5.Amintiri din studentie: Inceputul maratonului meu (1) Prima oara am iesit din tara in 1991, iar saltul a fost lung si violent – am plecat in Olanda, ca student la bursa. Acum poate, socul nu ar fi acelasi, dar pentru un pusti de 19 ani, pentru prima oara iesit dintr-o Romanie ancorata inca in comunism, amintirile sunt de nesters, de aceea o sa va povestesc inceputul maratonului meu.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii