Articole scrise de M.B.


1 - 30 din 118 rezultate
1.Unitatea de Coordonare a Programului ESPON 2013: Stagii platite de practica pentru studenti in an terminal Studentii in ani terminali in domenii precum dezvoltare spatiala si planificare, geografie, economie regionala, studii europene sau alte domenii relevante pentru dezvoltarea teritoriului, au posibilitatea de a face un stagiu de practica platita timp de 5 luni in Marele Ducat al Luxemburgului. Termenul limita pentru transmiterea propunerii este de 13 mai 2011.​
2.Inca doua universitati britanice au primit bani de la fundatia Gaddafi Presa britanica dezvaluie marti alte legaturi ale universitatilor britanice cu regimul Gaddafi. Fiul lui Muammar Gaddafi, Mutassim, a studiat la London's Soas (School of Oriental and African Studies), potrivit The Guardian.​
3.Fiul lui Gaddafi si-ar fi falsificat teza de doctorat de la London School of Economics London School of Economics (LSE) a inceput o ancheta pentru a cerceta daca fiul colonelului Gaddafi, Saif, si-a falsificat sau nu teza de doctorat, relateaza The Independent.​
4.Comisia Fulbright din Romania lanseaza bursa Fulbright Junior Award Comisia Fulbright din Romania anunta deschiderea competitiei pentru bursa Fulbright Junior Award 2012-2013, prin care se acorda cetatenilor romani burse pentru studii de masterat sau cercetare la universitati din Statele Unite. Bursa vizeaza toate domeniile educationale exceptand medicina clinica, si se adreseaza studentilor in an terminal, absolventilor, masteranzilor, doctoranzilor si cercetatorilor romani, de la universitati de stat sau particulare.
5.AUDIO Omul cu Sobolani va invita politicos intr-un videoclip Formatia Omul cu Sobolani invita publicul sa faca parte din videoclipul noii piese Pseudofabula. Descarca "Pseudofabula" impreuna cu versurile, filmeaza-te cantand piesa si trimite filmuletul cu tine prin www.transfer.ro la adresa clip.ocs@gmail.com​
6.VIDEO Andalusia se muta la Bucuresti​ Doi dintre cei mai buni muzicieni spanioli vin la Bucuresti, in cadrul Festivalului de Flamenco: pianista Rosa Torres Pardo si Ara Malikian, acompaniat de Jose Luis Monton. Sala Radio va gazdui concertele lui Ara Malikian, acompaniat de Jose Luis Monton, in 21 si 22 februarie 2011.
7.Start pentru inscrieri la cea de-a doua editie a Scolii de Vara "Educatia Merita" Cadrele didactice din mediul rural vor avea la dispozitie doua luni pentru a se inscrie la cea de-a doua editie a Scolii de Vara – "Educatia Merita". In perioada 28 februarie – 28 aprilie, profesorii din ciclul gimnazial si liceal care doresc sa participe la cursurile de formare continua ce vor fi organizate in aceasta vara, sunt invitati sa completeze formularul online gazduit de pagina web a proiectului.
8.Se cauta profesori care vor sa lucreze in Marea Britanie in anul scolar 2011-2012 Programul se adreseaza profesorilor sau studentilor care se pregatesc sa devina profesori si sunt in curs de finalizare a studiilor, pentru a petrece un an intr-o scoala britanica in calitate de profesor asistent. Data limita de trimitere a aplicatiilor: 7 ianuarie 2011, prin posta, e-mail sau fax.
9.Se cauta experti nationali detasati la Comisia Europeana Comisia Europeana scoate la concurs 29 de posturi de experti nationali detasati, posturi disponibile in diferite directii generale ale Comisiei. Termenul limita de depunere a candidaturilor este 15 decembrie 2010.
10.Angajatori de Top: Se cauta tineri cu experienta in IT si telecomunicatii, vorbitori de norvegiana, olandeza sau araba Targul Angajatori de Top va avea loc pe 22 si 23 octombrie, la Sala Palatului. Cele mai multe sanse de angajare le au cei care au studii sau experienta in domenii precum IT si telecomunicatii, contabilitate, finante si banci, client service, vanzari sau inginerie.
11.Aplica la programul de training pentru profesorii de matematica si stiinte - Honeywell Educators  Compania Honeywell in parteneriat cu U.S. Space&Rocket Center au creat "Honeywell Educators@Space Academy Program", un program dedicat profesorilor care predau matematica si stiinte, elevilor cu varste intre 10 si 14 ani. Programul va avea loc in luna iunie a anului 2011.
12.Zilele filmului norvegian: o perspectiva asupra noului val din cinematografia norvegiana Ambasada Regala a Norvegiei la Bucuresti, impreuna cu Institutul Cultural Roman, invita cinefilii la Zilele Filmului Norvegian. Evenimentul are loc in Bucuresti, la sediul ICR str. Aleea Alexandru, nr. 38, in perioada 27-29 octombrie.
13.Concurs: Creeaza coperta Agendei Europa Concursul se adreseaza cetatenilor din toate cele 27 de state membre ale UE si consta in crearea copertii pentru Agenda Europa. Coperta nu trebuie sa contina text si trebuie sa fie potrivita pentru a putea fi distribuita tinerilor de 16-18 ani din toate tarile Uniunii Europene.
14.British Council prezinta filme documentare britanice la Muzeul National al Taranului Roman British Council lanseaza proiectul "British Documentary" ce include o serie de 12 filme documentare britanice. Filmele vor fi prezentate saptamanal, in fiecare zi de luni, de la ora 19.00, in perioada 4 octombrie – 20 decembrie 2010, la Muzeul National al Taranului Roman – Studioul Horia Bernea. Intrarea publicului la proiectiile documentarelor britanice este libera. Filmele sunt subtitrate in limba romana.
15.Universitatile pot aplica pentru finantare europeana pentru burse doctorale Universitatile publice si private acreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pot aplica pentru finantare europeana pentru proiecte strategice "Burse doctorale" prin "Programe doctorale si post-doctorale in sprijinul cercetarii" din cadrul POSDRU. Data limita pentru depunerea proiectelor este 30 septembrie 2010, ora 16:00.
16.Comisia Europeana lanseaza concursul "Tineri reporteri impotriva saraciei" Comisia Europeana invita tinerii jurnalisti sa se implice in probleme legate de dezvoltare. Toti studentii la jurnalism din statele membre ale EU sunt invitati sa trimita un reportaj despre dezvoltare, pentru a fi selectati sa relateze despre Zilele Europene ale Dezvoltarii, care se vor desfasura la Bruxelles, in luna decembrie.
17.Poate conta justitia romana pe un alt fel de juristi? Cati dintre absolventii facultatilor de drept sunt cu adevarat pregatiti sa ne reprezinte in instante sau sa aduca o schimbare in sistemul juridic? Proiectul de leadership pentru tineri juristi romani - Lideri pentru Justitie (Leaders for Justice), organizat de Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundatiei Konrad Adenauer isi propune sa vina in intampinarea acestei nevoi acute de elite in domeniul dreptului.
18.Comisia Europeana lanseaza Tineretul in miscare - o initiativa care-i va ajuta pe tineri sa obtina cunostintele, competentele si experienta de care au nevoie pentru a obtine primul lor loc de munca Cinci milioane de tineri europeni sunt in cautarea unui loc de munca. Multi dintre ei vor pierde ocazii pentru ca le lipsesc calificarile sau experienta necesara. Comisia Europeana lanseaza Tineretul in miscare, o noua initiativa destinata sa-i ajute pe acesti tineri sa obtina cunostintele, competentele si experienta de care au nevoie pentru a obtine primul lor loc de munca.
19.Oracle Education invita elevii si studentii la competitia internationala ThinkQuest 2011 Fundatia Oracle Education invita elevii, studentii si profesorii sa participe la competitia internationala ThinkQuest 2011. Concursul incurajeaza elevii si studentii cu varsta de pana la 22 de ani sa rezolve o problema reala prin folosirea gandirii critice, a abilitatilor de comunicare si a celor tehnologice.
20.CJI organizeaza cursul Jurnalism non-linear - program de pregatire pentru jurnalistii din mediul online  Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza in perioada octombrie–decembrie 2010, programul de pregatire Jurnalism non-linear, primul de acest fel dedicat jurnalistilor din mediul online. Termenul limita pentru trimiterea dosarului de inscriere este 27 septembrie 2010, orele 17:00.
21.Elevii se pot inscrie la concursul UE pentru tineri traducatori Scolile secundare care doresc sa inscrie elevi la editia 2010 a Concursului UE pentru tineri traducatori se pot inregistra incepand de pe 1 septembrie aici. Perioada de inregistrare pentru concurs, cunoscut sub numele de "Juvenes Translatores" - tineri traducatori - in latina, se incheie la 20 octombrie. Formularul online de inscriere este disponibil in toate limbile oficiale UE. Competitia, deschisa elevilor nascuti in 1993, va avea loc la 23 noiembrie, simultan in toate scolile selectate.
22.Intel si Nokia creeaza primul laborator comun de cercetare Intel Corporation, Nokia si Universitatea Oulu din Finlanda au anuntat infiintarea primului centru comun de cercetare. Centrul universitar va genera noi interfete si experiente pentru utilizatori. Unul din obiectivele principale ale noului laborator este crearea de experiente noi, realiste, care sa accelereze capabilitatile in crestere rapida ale dispozitivelor mobile.
23.Concursul "Cel mai tare viral" provoaca studentii la distractie Concursul "Cel mai tare viral" ofera celor mai creativi studenti sansa de a se remarca. Acestia sunt invitati sa realizeze un filmulet de maximum 3 minute prin care sa arate cum se distreaza si sa se inscrie pana pe 31 august pe www.studentfilmweekend.ro
24.Concurs FOTO: Science is Fun! ​Liga Studentilor Electronisti ai Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei lanseaza a doua editie a concursului dedicat studentilor pasionati de fotografie. Concursul se desfasoara online si se adreseaza studentilor pasionati de arta digitala si fotografie, inscrisi intr-o institutie de invatamant superior din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.
25.Bursa Mummert pentru program de masterat in Germania Fundatia Rochus si Beatrice Mummert ofera burse de studiu pentru mai multi ani tinerilor cu potential managerial din Europa Centrala si de Sud-Est care studiaza in domeniul economic, ingineresc sau al stiintelor naturii. Bursele pentru durata de 2 ani si jumatate se acorda pentru un master de 2 ani la Universitatea din Koln, la Academia Germana de Sport Koln sau la RWTH Aachen si pentru o jumatate de an (semestru) de practica. Programul se desfasoara in cadrul Fundatiei Robert Bosch.
26.Burse de masterat sau doctorat in Mexic Agentia de Credite si Burse de Studii anunta oferta de burse acordate in baza Programului de cooperare in domeniile culturii, educatiei, tineretului si sportului intre Guvernul Romaniei si Guvernul Statelor Unite Mexicane pentru anul universitar 2010-2011.
27.Burse de cercetare pentru cei implicati in proiecte privind domeniul artelor vizuale New Europe College (NEC) anunta concursul pentru bursele de cercetare GE-NEC III pentru universitari/cercetatori din Romania angajati in proiecte privind domeniul artelor vizuale. Acest program va fi axat pe cercetari legate de artele vizuale in Romania in intervalul 1945-2000.
28.Studentii si absolventii romani se pot inscrie pana pe 31 iulie la Conferinta "Dezvoltare Durabila la Marea Neagra" Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) anunta extinderea termenului limita de inscriere pentru Grupul de Lucru II "Investitii Durabile la Marea Neagra", din cadrul Conferintei "Dezvoltare Durabila la Marea Neagra" pana pe 31 iulie 2010.
29.S-a lansat programul ​​Bursele Europene JTI pentru jurnalisti editia 2010-2011 Bursele Europene JTI pentru Jurnalisti reprezinta un program de incurajare si facilitare a pregatirii profesionale si se adreseaza jurnalistilor care doresc sa capete o expertiza profesionala in problematica europeana.
30.Concurs de burse de master 2010 la Istituto Europeo di Design Orasul meu- este noua tema a concursului international de burse de master organizat de Istituto Europeo di Design in 2010. IED invita persoanele creative din toata lumea sa dezvolte proiecte cu tematica "orasul meu": poate fi vorba despre orasul natal, un oras vizitat si care a devenit ideal dvs, orasul in care v-ati dori sa traiti, un oras care constituie un simbol al evolutiei artistice si culturale, orasul viitorului sau chiar un oras al imaginatiei.

1 2 3 4 

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii