Articole scrise de M.P.


1 - 5 din 5 rezultate
1.Planteaza brazii de Craciun: braduti la ghiveci cu 100-150 lei, oferiti de Terra Ecologica Asociatia Terra Ecologica si-a propus sa ofere iubitorilor de natura brazi si molizi la ghiveci. Un brad masoara un metru sau chiar mai mult si costa 100-150 lei. Terra Ecologica va planta dupa aceea bradutii, daca cei care cumpara nu ii planteaza chiar ei.
2.Oportunitati burse in Germania si un iPod Deutsche Welle si Centrul pentru Studii in Germania (DAAD) invita pe cei interesati sa afle mai multe despre Germania, inclusiv despre oportunitatile de studiu acolo, in str. Pitar Mos, Universitatea Bucuresti, Catedra de limbi germanice. E si un premiu in joc, un iPod.
3.Concurs pentru ocuparea a 10 posturi diplomatice Ministerul Afacerilor Externe organizeaza un concurs pentru ocuparea a 10 posturi diplomatice vacante din Centrala MAE. Concursul se desfasoara in perioada octombrie-noiembrie 2008 si este deschis candidatilor cu studii superioare.
4.Video: De cand am intrat in UE, un  roman e mai usor acceptat la o facultate in Vest Mihai Bailesteanu a plecat la 18 ani la facultate in Germania cu 500 de euro de la parinti si aceea a fost ultima oata cand a luat bani de la parinti. Mihai spune ca olimpiadele sunt o conditie suficienta, dar nu si necesara pentru a fi acceptat. "Oricine invata poate pleca. Dar trebuie sa arate ca stie" - spune Mihai, acum doctorand la Universitatea Cornell, SUA.
5.HotNews Student, interviu cu Adrian Buzatu (10 iunie 2008) “Livram pui la rotisor pe scooter, dupa ore. [...] In prezent, sunt unul dintre vanatorii de boson Higgs, adica particula care da masa materiei, proprietate foarte importanta pentru care a fost denumita metaforic si particula lui Dumnezeu"  - povesteste Adrian Buzatu din experienta sa multi-nationala de studiu in strainatate. "Totul e sa indraznesti sa candidezi, nu toti suntem genii sa obtinem o bursa la Harvard", spune el.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii