Articole scrise de Madalina Piloff


1 - 3 din 3 rezultate
1.Se deschid scolile de vara: studentii se pot inscrie la ateliere de arta vizuala si design Din ce in ce mai multe scoli de vara din intreaga Europa isi prezinta programele menite sa satisfaca dorinta studentilor de a continua studiul si pe perioada vacantei.  Institutul European de Design ofera cursuri de moda, arta vizuala sau design studentilor in ani terminali sau celor cu experienta, in sapte orase europene, pe o perioada de trei sau patru saptamani. 
2.Studentii beneficiaza de carduri pentru calatorii mai ieftine Studentii, elevii si cadrele didactice care vor sa calatoreasca in strainatate pot beneficia de anumite reduceri, pe baza statutului lor, utilizand un card special. Cardul ISIC este un card de reducere raspandit in toata lumea, special conceput pentru studenti care ofera  sansa de a calatori mai ieftin in  peste 100 de tari.
3.Peste 40 de universitati din Romania vor fi monitorizate de Coalitia pentru Universitati curate Coalitia pentru Universitati Curate porneste programul de monitorizare a activitatii universitare din Romania prin care isi propune sa elimine din invatamant anumite practici ca plagiatul, nepotismul, neimplicarea studentiilor in deciziile importante sau postul pe viata.. In cadrul acestuia, peste 40 de universitati vor primi note pentru transparenta si corectitudinea lor.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii