Articole scrise de Narcis Popa


1 - 4 din 4 rezultate
1.Studentii care vor sa inceapa o afacere sunt scutiti de cateva taxe si tarife Tinerii cu idei de afaceri pot obtine conditii favorabile gratie fondurilor europene care se ridica, in acest an, la 800 de milioane de euro si celor interne, alocate din fondurile Ministerului pentru IMM, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, care insumeaza 100 de milioane de euro, precizeaza site-ul www.immromania.ro. Pentru studentii care vor sa-si inceapa propria afacere exista anumite facilitati si reduceri de taxe.
2.O treime dintre studentii Universitatii Bucuresti au un job O treime dintre studentii Universitatii Bucuresti lucreaza, arata un studiu al Team Work, in parteneriat cu Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala. Studiul a fost realizat pe un esantion de 1000 de studenti, cu privire la perioada 2005-2006.
3.In aceasta perioada un numar record de studenti termina facultatea Anul acesta va sustine licenta ultima generatie de studenti care au studiat patru ani si prima generatie care beneficiaza de structura redusa a sistemului Bologna. Teoretic, de pe treptele facultatii vor pleca de doua ori mai multi licentiati.
4.Angajatorii cer experienta. Studentii stiu sa o dobandeasca Majoritatea angajatorilor au rezerve in privinta aptitudinilor practice pe care  le formeaza facultatea, motiv care i-a deteminat pe studenti sa initieze proiecte si sa aplice la burse si internship-uri.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii