Articole scrise de Redactie


1 - 7 din 7 rezultate
1.Festivalul International de Film Experimental Bucuresti EXPIFF 2010 @ Cinema Scala Intre 24 - 28 noiembrie publicul cinefil va avea acces la productii ale cinematografului de avangarda din ultimii ani in cadrul Festivalului International de Film Experimental Bucuresti EXPIFF. EXPIFF este primul festival de film din Romania care promoveaza zona de granita dintre cinema si artele vizuale.
2.British Council prezinta documentarul "In the Shadow of the Moon" luni, 22 noiembrie, ora 19:00, la MTR La inceputul anilor 60, Statele Unite ale Americii si Uniunea Sovietica se aflau intr-o cursa a intaietatii in privinta trimiterii primilor oameni pe luna. O cursa care a indemnat milioane de americani sa viseze si un grup de astronauti curajosi sa accepte provocarea necunoscutului. Luni, 22 noiembrie, ora 19:00, British Council prezinta, in cadrul British Documentary, la Muzeul Taranului Roman, "In the Shadow of the Moon".​
3.Concurs de eseuri: Cum se poate schimba agricultura, astfel incat sa se produca o mancare mai buna si mai sanatoasa Tinerii entuziasti si creativi din intreaga lume, care au intre 14 si 18 ani si care au idei despre cum se poate schimba agricultura, astfel incat sa se produca o mancare mai buna si mai sanatoasa, sunt invitati sa participe la acest concurs organizat de Institutul International de Cercetare pe Politici Alimentare - International Food Policy Research Institute.
4.Concurs international de filme FRA Video Competition 2010 Agentia Uniunii Europene pentru Drepturile Fundamentale (FRA) invita tinerii europeni sa participe la un concurs international de filme video 2010. Concursul reprezinta o ocazie pentru acestia de a-si exprima opiniile cu privire la drepturile fundamentale in Uniunea Europeana si de a impartasi momente in care s-au bucurat de aceste drepturi sau le-au fost incalcate.
5.Stagiu de practica la British Council Bucuresti Stagiul de practica la British Council iti ofera posibilitatea de a castiga experienta si de a intelege strategia si domeniile de activitate ale centrului.
6.Documentarul "Copiii uraniului" la Serile FJSC Documentarul “Copiii uraniului” va fi proiectat in cadrul Serilor  FJSC, pe 23 martie, la ora 19.30, in amfiteatrul R3 al Facultatii de Chimie. Intrarea este libera. La dezbaterea de dupa proiectie vor participa regizorii Adina Popescu si Iulian Ghervas.
7.Reprezentantul tinerilor romani la ONU, Bianca Sarbu, a discutat online despre ce inseamna sa fii delegat la Misiunea Diplomatica a Romaniei de la New York Traieste de cativa ani in strainatate, a trecut prin patru sisteme diferite de invatamant si se apropie de sfarsitul mandatului de reprezentant al tinerilor romani la ONU. Bianca Sarbu a discutat online cu cititorii CampusNews despre cum a devenit delegat la ONU, ce a insemnat experienta de aproape un an la Misiunea Diplomatica a Romaniei de la New York, care sunt avantajele si responsabilitatile de care a avut parte si cat de mult pot influenta tinerii rezolutiile ONU. Bianca Sarbu va raspunde la restul intrebarilor primite de la cititori in cursul zilei de maine. Intalnirea online s-a incheiat.Intrati in articol pentru a citi raspunsurile invitatei.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii