Platforma de stagiatura pentru studentii interesati de comunicare

GolinHarris lansează noua platformă de stagiatură Bright Young Things, prin care studenţii la comunicare vor putea face parte din echipa agentiei. Platforma reprezintă continuarea Burselor GolinHarris, lansate în 2011 pentru a celebra afilierea la rețeaua GolinHarris. Bright Young Things caută şi susţine creativitatea. Agenţia invită tinerii să fie parte din povestea GolinHarris şi le oferă experienţa necesară pentru a-şi începe drumul pe tărâmul PR-ului.

Cursuri gratuite pentru studenţi în domeniul relaţiilor internaţionale

Studenti, masteranzi si doctoranzi in domeniul relatiilor internationale, al stiintelor politice, sociologie, studii de securitate, economie sau istorie se pot inscrie pana cel tarziu 7 iulie 2012, la scoala de vara cu tema "Evolutiile geopolitice ale spatiului islamic". Cursurile, organizate de asociatia ASAGRI, vor avea loc in perioada 23 iulie - 2 august 2012, in incinta sediului central al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti.

Stagii pe Bune 1000: experienta stagiilor de calitate

Luni, 13 februarie 2012, cel mai mare program national de stagiatura din Romania, "Stagii pe Bune", lanseaza cea de-a VIII-a editie, oferind si in acest an, oportunitatea dobandirii unei experiente practice si valoroase pentru studentii din facultatile de IT&C.

Articol webPR

Noi oferte de burse cofinantate Ambasada Frante / Intreprinderi pentru tinerii romani

Inca de la inceputul anilor 1990, Ambasada Frantei in Romania s-a angajat intr-o politica activa de sustinere a mobilitatii studentilor romani: mai multe programe de burse de excelenta au fost create pentru toate domeniile si nivelurile de studii. Datorita acestor programe, peste 1.800 de romani au beneficiat de finantare pentru studii. Acest efort de sustinere a mobilitatii a fost sporit in ultimii ani si s-a adaptat perfect noilor provocari si oportunitati oferite de invatamantul superior european.

Burse de studii si cercetare in Germania

Serviciul German pentru Schimburi Academice (DAAD) pune la dispozitie burse de studiu pentru anul universitar 2012/2013. Sunt finantate cursuri de limba, programe de master si stagii de cercetare in cadrul universitatilor din Germania. Exista posibilitatea de a aplica la un program de studii in limba engleza. Pot candida studenti, masteranzi, doctoranzi si cercetatori din cadrul universitatilor din Romania.

Gala PRACTeam - stagii de pregatire practica pentru studentii economisti

Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava - Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, partener in cadrul proiectului "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri", avand Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea in calitate de coordonator inter-regional, proiect cofinantat din Fondul Social European - "Investeste in oameni!", Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013; Axa prioritara 2 "Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii"; Domeniul major de interventie 2.1 "Tranzitia de la scoala la viata activa", Contract POSDRU/ 90/2.1/S/64150, Valoarea totala a proiectului 20.941.500 lei, Perioada de implementare 01.10.2010 - 30.09.2013, Manager teritorial - Prof. univ. dr. Elena HLACIUC, a organizat cu succes Gala PRACTeam si concursul cu tema "Idei de imbunatatire a activitatii organizatiei gazda a stagiilor de pregatire practica" la nivel teritorial.

Burse Kodak in productia de film

Bursele Kodak se adreseaza colegiilor si universitatilor din lumea intreaga care ofera programe de licenta sau diploma in film, productie de film sau cinematografie si care pot nominaliza cate doi studenti in fiecare an. Data limita pentru trimiterea nominalizarilor este 13 iunie 2011.

Burse de cercetare si mobilitate pentru studii europene

Academia Europeana a Fundatiei Yuste din Spania a lansat recent programul de burse de cercetare si mobilitate europeana pentru studii europene - Charles V European Award - Javier Solana Madariaga. Data limita pentru inscriere este 25 iunie 2011.

Internship la Centrul Roman de Politici Europene

Centrul Roman de Politici Europene (CRPE) organizeaza o selectie pentru un stagiu pe perioada de vara. Durata internshipului este de trei luni, intre 1 iulie 2011 - 1 octombrie 2011.

Bursa pentru proiecte de cercetare

Einstein Forum in colaborare cu Fundatia Daimler&Benz ofera o bursa unui tanar remarcabil care doreste sa deruleze un proiect de cercetare intr-un domeniu diferit de cel studiat anterior.​ Data limita pentru inscriere este 20 mai 2011.

80 burse educationale in domeniul medical pentru romi

ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei a lansat pe 12 aprilie, programul de burse educationale si de dezvoltare personala in domeniul medical adresat tinerilor de etnie roma. Bursa se adreseaza celor 500 de studenti si elevi romi in anii academici 2011-2012 si 2012-2013 si este principala componenta de interventie directa din cadrul proiectului O generatie de specialisti romi in domeniul medical.​

Cum pot fi convinse firmele de importanta stagiilor de practica pentru studenti?

Ce implica pentru o firma angajarea unui stagiar? Care sunt beneficiile unui stagiu pentru firma? Cum pot fi convinse mai multe firme de importanta stagiilor de practica in procesul educational? Companiile nu ofera suficiente pozitii de stagiu, sunt dubii daca se vor mentine stagiile infiintate doar datorita burselor de la stat si dupa terminarea finantarii, nu exista o lege a stagiaturii, nu toate companiile fac diferenta intre stagiu si job.

Aplica pentru bursele Leaders School

Companiile investesc in educatia tinerilor si le ofera burse pentru a participa la Leaders School 7, singura scoala de leadership din Romania pentru tinerii cu varste intre 18 si 25 de ani. Data limita pentru a aplica este 23 Martie.

Comisia Fulbright: Bursa Teaching Excellence and Achievement pentru profesorii romani din colegii nationale si licee

Comisia Fulbright din Romania anunta competitia Teaching Excellence and Achievement Program 2012, care se adreseaza profesorilor romani din colegii nationale si licee. Programul se desfasoara sub egida Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii. Data limita de inscriere este 15 aprilie 2011.

Burse post-doctorale Marie Curie

Un numar de 14 burse post-doctorale sunt oferite de CEI Research Fellowship Programme - CERES si de Comisia Europeana prin programul Marie Curie. Data limita de inscriere este 30 aprilie 2011.

Burse de cercetare pe egalitatea de gen in Budapesta

Centrul European pentru Drepturilor Romilor - The European Roma Rights Centre a lansat programul de burse de cercetare pe egaligate de gen. Programul ofera celor interesati ocazia de a desfasura activitati de cercetare in domeniul egalitatii de gen.​ Data limita pentru inscriere este 31 martie 2011.

CODECS ofera o bursa de 1.500 euro in cadrul unui concurs pe LinkedIn

CODECS organizeaza in perioada 1 - 21 martie, un concurs pe platforma de social media LinkedIn al carui premiu consta intr-o bursa in valoare de 1.500 euro la Certificatul Profesional in Management, oferit in parteneriat cu Open University Business School.​

Burse Bogliasco pentru cercetatori

Bursele Bogliasco se acorda, indiferent de nationalitate, persoanelor calificate care desfasoara activitati creative sau munca de cercetare in domeniile: arheologie, arhitectura, literatura clasica, dans, film sau video, istorie, arhitectura peisagistica, literatura, muzica, filosofie, teatru, arte vizuale. Data limita este 15 aprilie 2011 pentru bursele care incep in februarie 2012.

Stagii de practica la ambasada Marii Britanii la Bucuresti

Ambasada Marii Britanii din Bucuresti lanseaza un nou program de stagii de practica adresat studentilor inscrisi la studii universitare sau postuniversitare in domeniul economic si/sau de afaceri. Data limita pentru inscriere este 31 martie 2011.

Comisia Fulbright din Romania lanseaza bursa Fulbright Junior Award

Comisia Fulbright din Romania anunta deschiderea competitiei pentru bursa Fulbright Junior Award 2012-2013, prin care se acorda cetatenilor romani burse pentru studii de masterat sau cercetare la universitati din Statele Unite. Bursa vizeaza toate domeniile educationale exceptand medicina clinica, si se adreseaza studentilor in an terminal, absolventilor, masteranzilor, doctoranzilor si cercetatorilor romani, de la universitati de stat sau particulare.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii