Scoala de vara in Austria: "Statele Unite ale Europei: spre un continent multicultural" Universitatea Graz din Austria organizeaza Scoala internationala de vara cu tema "Statele Unite ale Europei: spre un continent multicultural". Scoala de vara se va derula in perioada 2 - 16 iulie 2011, la Seggau, langa Graz, Austria. Data limita pentru inscriere este 20 martie 2011.
Bursele nationale UNESCO L'Oreal 2011 pentru femeile din stiinta Inscrierile pentru programul de burse anuale private din cadrul celei de-a II-a editii a programului de Burse Nationale UNESCO L’Oréal "Pentru femeile din stiinta" sunt in continuare deschise. Termenul limita de inscriere este 28 februarie 2011.​
Workshop de fotojurnalism organizat de Nikon si NOOR Nikon impreuna cu una dintre cele mai mari agentii foto din Europa, NOOR, au ales Romania pentru a organiza workshop-ul anual NOOR-Nikon Masterclass in Documentary Photography. Termenul limita de inscriere este 27 februarie 2011.​
Burse pentru studii post-universitare sau doctorale in Bavaria Ministerul pentru Stiinta, Cercetare si Arta al landului Bavaria acorda burse pentru anul universitar 2011-2012. Sunt eligibili absolventi din Bulgaria, Croatia, Polonia, Romania, Slovacia, Cehia, Ungaria, Serbia si Ucraina care doresc sa urmeze studii post-universitare sau doctorale la universitati din Bavaria. Termenul limita pentru primirea dosarelor de candidatura este 15 februarie 2011.​
SIE ofera stagii de practica masteranzilor Serviciul de Informatii Externe organizeaza un program de stagii de practica in domeniul open-source intelligence adresat masteranzilor de la Drept, Istorie, Jurnalism, Limbi Straine, Relatii Internationale, Filozofie, Stiinte Politice si Comunicare.​
Agentia de Credite si Burse de Studii: Burse pentru programe de doctorat si masterat in Belgia Agentia de Credite si Burse de Studii aduce la cunostinta oferta de burse acordate pentru anul universitar 2011-2012 in Flandra - Belgia: 2 burse pentru programe universitare de masterat sau doctorat recunoscute - in program full - time, 60 puncte ECTS, in cadrul unor institutii de educatie superioara apartinand comunitatii flamande. Data limita pentru trimiterea aplicatiilor este 7 februarie 2011.​
Agentia de Credite si Burse de Studii anunta lansarea concursurilor pentru acordarea burselor de studii in anul universitar 2011-2012 Agentia de Credite si Burse de Studii a lansat concursurile pentru bursele oferite pe baza acordurilor bilaterale pe care le are Romania, pentru anul 2011-2012.
Se da startul la Bursele Guvernului Francez Incepand cu luna ianuarie 2011 se da startul la Bursele Guvernului Francez, printre care si Programul Copernic, program de studiu in managementul intreprinderii adresat tinerilor ingineri, economisti, avocati (bac+5) avand deja o prima experienta profesionala.
Rezidente pentru artisti in Essen Incepand din august si pana in decembrie 2011, Pact Zollverein ofera rezidente, in Essen, Germania, artistilor din toata lumea care lucreaza in domenii cum ar fi: dansul, arta spectacolului, artele multimedia sau muzica. Rezidentele ofera spatii de lucru pentru repetii, cazare si, in functie de nevoile individuale, sustinere pentru productie, cum ar fi asistenta tehnica, management de proiect si publicitate. Data limita pentru inscriere este 13 decembrie 2010.​
25 de burse de studiu pentru tineri artisti Fundatia Principesa Margareta a Romaniei lanseaza a patra editie a proiectului de burse Tinere Talente. Tinerii muzicieni si artisti plastici sunt invitati la o noua selectie in cadrul programului de burse Tinere Talente - 2011. Termenul limita de trimitere a dosarelor este 5 ianuarie 2011.
New Europe College: Burse de cercetare pentru universitarii romani din domeniile stiintelor umaniste, sociale si economice New Europe College (NEC) anunta concursul anual pentru bursele de cercetare NEC 2011-2012 pentru universitari/cercetatori romani din domeniile stiintelor umaniste, sociale si economice.​
Adunarea Regiunilor Europene cauta stagiar pentru biroul din Bruxelles Adunarea Regiunilor Europene, organizatie politica a regiunilor europene, este in cautarea unui stagiar pentru biroul sau din Bruxelles. Stagiul va avea o durata de 5 luni, cu incepere de pe 3 ianuarie 2011. Candidatii trebuie sa fie inscrisi intr-o institutie de invatamant superior, deoarece contractul se incheie intre AER si universitatea/institutul din tara de origine a studentului. Data limita pentru inscriere este 12 noiembrie 2010.
Tinerii artisti romani pot aplica pentru bursele Constantin Brancusi si George Enescu 15 noiembrie 2010 este data limita de depunere a dosarelor de candidatura pentru bursele Constantin Brancusi si George Enescu, oferite de Institutul Cultural Roman la Cite Internationale des Arts din Paris, in 2011. Programul se adreseaza artistilor plastici si muzicienilor romani care au studiile universitare de specialitate incheiate, cu performante recunoscute in domeniu, in vederea desfasurarii de proiecte artistice in atelierul inchiriat de Romania la Cite Internationale des Arts.​
Burse danceWEB pentru dansatori si coreografi profesionisti Programul de burse danceWEB ofera unui numar de aproape 65 de tineri dansatori si coregrafi profesionisti - in principal din Europa, dar si din tarile non-europene, posibilitatea de a participa intr-un program multinational de formare intensiva.
S-a lansat programul Bursele Cosmote Incepand din acest an, Cosmote Romania ofera anual cinci burse nationale tinerilor ambitiosi si talentati, absolventi ai clasei a XII-a, care au fost admisi intr-o institutie de invatamant superior de stat din Romania, indiferent de profil, la zi, forma fara plata. Cuantumul unei burse este echivalentul in lei a 150 euro/luna, timp de 9 luni (octombrie - iunie) pe an, pe perioada desfasurarii studiilor universitare.
Burse pentru tinerii cu studii post-doctorale Se cauta noi bursieri in randul tinerilor cercetatori cu studii post-doctorale pentru  primul program european privind cercetarea procesului imbatranirii, finantat de catre statele membre partenere in proiectul ERA-AGE - European Research Area on Ageing din cadrul Programului Cadru 6.
Bursa Mummert pentru program de masterat in Germania Fundatia Rochus si Beatrice Mummert ofera burse de studiu pentru mai multi ani tinerilor cu potential managerial din Europa Centrala si de Sud-Est care studiaza in domeniul economic, ingineresc sau al stiintelor naturii. Bursele pentru durata de 2 ani si jumatate se acorda pentru un master de 2 ani la Universitatea din Koln, la Academia Germana de Sport Koln sau la RWTH Aachen si pentru o jumatate de an (semestru) de practica. Programul se desfasoara in cadrul Fundatiei Robert Bosch.
Burse de masterat sau doctorat in Mexic Agentia de Credite si Burse de Studii anunta oferta de burse acordate in baza Programului de cooperare in domeniile culturii, educatiei, tineretului si sportului intre Guvernul Romaniei si Guvernul Statelor Unite Mexicane pentru anul universitar 2010-2011.
Burse de cercetare pentru cei implicati in proiecte privind domeniul artelor vizuale New Europe College (NEC) anunta concursul pentru bursele de cercetare GE-NEC III pentru universitari/cercetatori din Romania angajati in proiecte privind domeniul artelor vizuale. Acest program va fi axat pe cercetari legate de artele vizuale in Romania in intervalul 1945-2000.
Concurs de burse de master 2010 la Istituto Europeo di Design Orasul meu- este noua tema a concursului international de burse de master organizat de Istituto Europeo di Design in 2010. IED invita persoanele creative din toata lumea sa dezvolte proiecte cu tematica "orasul meu": poate fi vorba despre orasul natal, un oras vizitat si care a devenit ideal dvs, orasul in care v-ati dori sa traiti, un oras care constituie un simbol al evolutiei artistice si culturale, orasul viitorului sau chiar un oras al imaginatiei.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii