O noua runda a programului de burse pentru romi in domeniul sanatatii lansat in Romania Institutul pentru o Societate Deschisa (OSI) impreuna cu Fondul de Educatie pentru Romi (REF) anunta al doilea an al programului de burse destinate studentilor de etnie roma in domeniul Medicinei si Farmaciei in Romania.
Stagii la Biroul Mediatorului European La Biroul Mediatorului European se desfasoara de doua ori pe an stagii remunerate cu o durata de la 4 la 11 luni. De aceste stagii pot beneficia studenti din statele membre ale Uniunii Europene, in principal studentii la drept in ani terminali si care cunosc cel putin doua limbi oficiale ale UE.
Burse pentru programe de master la Universitatea Kent din Paris Studentii romani care aplica pentru un loc la oricare dintre programele de Master din cadrul Universitatii Kent din Paris pot aplica de asemenea pentru a primi un premiu Paris Scholarship, in valoare de aproximativ 5,000 lire.
Burse la Scoala Europeana de Afaceri in Germania Fundatia Citi (Citi Foundation Scholarship Fund) - Scoala Europeana de Afaceri (European Business School) acorda burse studentilor care provin din familii cu venituri scazute si care au acces limitat la educatie si formare sau fac parte dintr-o minoritate care se confrunta cu acte de discriminare.
Burse in stiinte politice si studii internationale la Birmingham Universitatea Birmingham - Departamentul de Stiinte Politice si Studii Internationale ofera burse doctorale de cercetare.  Bursele sunt sponsorizate de Universitatea Birmingham si sunt oferite pentru o perioada de trei ani. Pe durata bursei, doctoranzii vor putea aplica pentru fonduri suplimentare in vederea participarii la conferinte si efectuarea de lucrari in teren.
Stagiu de practica in Departamentul Economic al Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti Ambasada Marii Britanii din Bucuresti lanseaza un nou program de stagii de practica adresat studentilor inscrisi la studii universitare sau postuniversitare in domeniul economic. Stagiul se va derula in cadrul Sectiei Politice a Ambasadei Britanice de la Bucuresti, Departamentul Economic, pe durata a 8 saptamani.
Burse: Educatie civica in Germania Centrala Federala pentru Educatie Politica si Fundatia Robert Bosch ofera 20 de burse pentru tineri specialisti activi in domeniul Educatiei Civice din Bulgaria, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia si Ungaria. Prin aceasta, participantii care isi doresc sa se implice in promovarea educatiei civice in Europa vor fi sprijiniti sa isi continuie calificarea profesionala.
Centrul Carter si CJI lanseaza editia 2009 a Burselor Rosalynn Carter Centrul Carter (Atlanta, SUA) si Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunta editia romaneasca 2009-2010 a Burselor Rosalynn Carter pentru Jurnalism pe probleme de sanatate mentala.
Bursier Fulbright: "Zicala "nu e bine sa ai asteptari" se potriveste perfect Romaniei" Charles Harris este un profesor american care preda Tehnici de Intervievare pentru Angajare de jumatate de an la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. Cum a obtinut bursa Fulbright, de ce a ales Romania, cate dintre asteptari i s-au indeplinit, ce surprize a intampinat la primul contact cu romanii si cat de mult ii lipsesc dulciurile fabricate in Statele Unite ale Americii a povestit pentru HotNews Student profesorul Harris.
Master de Management Cultural la Universitatea Internationala din Cataluña (UIC), Barcelona Ambasada Spaniei la Bucuresti, anunta ca Universitatea Internationala din Cataluña (UIC), cu sediul in Barcelona, a inclus in oferta sa educationala, un Master de Management Cultural.
Brighton College va avea un campus in Romania Brighton College, scoala privata britanica infiintata in 1845, se va extinde in sapte tari, printre care si Romania. Ea se adreseaza atat localnicilor cat si tinerilor expati. Scolile vor preda materiile de baza din Marea Britanie, iar elevii vor sustine Bacalaureatul International la absolvire. Costul scolarizarii va fi de 12.000 de lire pe an.
S-a lansat Fulbright Junior Award 2010  Comisia Fulbright din Romania anunta deschiderea competitiei Fulbright Junior Award 2010, prin care se acorda studentilor din ultimul an de studiu, absolventilor, masteranzilor, doctoranzilor si tinerilor cercetatori romani, de la universitati de stat si particulare din Romania, burse de masterat sau cercetare la universitati recunoscute din Statele Unite ale Americii.
Business School Netherlands lanseaza programele MBA pe piata din Romania Business School Netherlands este o universitate olandeză de Stiinte Aplicate, care ofera acum programul sau de Action Learning MBA si in Romania. Programul este conceput astfel incat sa nu sustraga studentii din mediul de lucru pentru a-i reuni intr-o sala de clasa, ci se asigura ca studentii sunt chiar in mijlocul actiunii in companiile lor. In centrul programului este chiar mediul de lucru al fiecarui student in parte, cu toate provocarile si problemele sale specifice.
Castigatoare a bursei medicale pentru romi-Leadership in sanatate: "Daca inveti, nimeni nu poate sa te discrimineze" Aurelia Dulgheru se numara printre cei 35 de beneficiari ai programului "Burse medicale pentru romi. Leadership in sanatate: o generatie de profesionisti in domeniul sanatatii". Tanara este studenta in anul III la Facultatea de Medicina UMF "Carol Davila", specializarea  Paleo-fizio-kineto-terapie. Aurelia nu crede in discriminare, vrea sa faca performanta in sistemul medical si sa ii ajute pe romii din comunitatile defavorizate sa aiba o viata mai buna.
Burse in Marea Britanie, Danemarca, Ungaria sau Grecia Afla pe loc daca primesti bursa pentru a pleca la studii in Marea Britanie, Danemarca, Ungaria sau Grecia. Vino la RIUF - Romanian International University Fair 2009, cel mai important eveniment educational international din Romania, si afla pe loc, prin programul SPOT ADMISSIONS daca esti admis la o universitate internationala!
Castiga burse si programe MBA de peste 50.000 de euro Prima editie a RIMME - Romanian International Master&MBA Exhibition, deschide portile catre premii in burse si programe MBA, in valoare de peste 50.000 euro. Universitati si programe de MBA vin in intampinarea studentilor si tinerilor profesionisti din Romania cu cele mai atractive oferte educationale de pana acum.
Burse medicale pentru romi Programul "Burse medicale pentru romi. Leadership in sanatate: o generatie de profesionisti in domeniul sanatatii" este implementat in Romania de catre Fondul de Educatie pentru Romi (REF) si Institutul pentru o Societate Deschisa (OSI) impreuna cu partenerii Asociatia Medicilor Rezidenti si Sastipen - Centrul Romilor pentru Politici de Sanatate si se desfasoara sub auspiciile Decadei de Incluziune a Romilor 2005-2015.
Burse doctorale Fulbright in domeniile stiintei, ingineriei si tehnologiei Studentii, absolventii si masteranzii romani de la universitati de stat si private din Romania se pot inscrie in competitia pentru burse doctorale in domeniul ingineriei, tehnologiei si stiintelor exacte, la universitati de elita din Statele Unite ale Americii, acordate de Comisia Fulbright.
Specialisti din companii de top dau lectii studentilor Cei care vor sa afle direct de la sursa cum se administreaza o afacere, care este rolul resurselor umane, ce inseamna sa te ocupi de vanzari sau de imaginea unei firme pot participa la workshop-ul organizat de Business Organization for Students (BOS).
Corina Danaila despre bursele Fullbright: Experienta profesionala nu este obligatorie, dar poate constitui un avantaj Cei care vor sa aplice pentru o bursa Fulbright, in SUA, trebuie sa stie ca programul include toate universitatile americane acreditate, ca TOEFL-ul si GRE-ul nu sunt conditii obligatorii de aplicare, si ca bursa acopera toate cheltuielile, de la transport pana la bani de buzunar si material didactic. Corina Danaila, director de programe la Comisia Fulbright, a discutat cu cititorii HotNews.ro si despre viza, despre dreptul de munca si despre principalele programe de bursa si conditiile lor.Intalnirea s-a incheiatIntrati in articol pentru a vedea raspunsurile invitatului

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii