VIDEO Festivalul filmului european incepe in 5 mai la Bucuresti

Programul Festivalului Filmului European cuprinde anul acesta peste 50 de filme, din 30 de tari. In Bucuresti, festivalul se desfasoara intre 5-15 mai, la Cinema Studio si Cinemateca Eforie.

VIDEO Suede concerteaza in Romania pe 4 iunie la Arenele Romane

Formatia britanica Suede va concerta pentru prima data in Romania pe 4 iunie, la Arenele Romane, cu ocazia turneului de reunire al formatiei, informeaza organizatorii One Event. Biletele se vor pune in vanzare pe 18 aprilie si vor putea fi cumparate online de pe Eventim.ro.

VIDEO Miercuri incepe festivalul international de film NexT

Cea de-a cincea editie a Festivalul International de Film NexT anunta un program variat, pentru toate varstele si gusturile: scurtmetraje premiate la cele mai importante festivaluri din lume, filme pentru copii, scurtmetraje studentesti, lungmetraje de debut, filme in premiera absoluta ale unor regizori consacrati.​

Festivalul de film documentar One World: 36 filme, 25 tari, 4 cinematografe

Festivalul One World Romania aduce in luna martie la Bucuresti 36 de filme documentare din 25 de tari. Proiectiile vor avea loc in perioada 16 – 21 martie la 4 cinematografe din centrul Bucurestiului.​

Festival de Flamenco

VIDEO Andalusia se muta la Bucuresti​

Doi dintre cei mai buni muzicieni spanioli vin la Bucuresti, in cadrul Festivalului de Flamenco: pianista Rosa Torres Pardo si Ara Malikian, acompaniat de Jose Luis Monton. Sala Radio va gazdui concertele lui Ara Malikian, acompaniat de Jose Luis Monton, in 21 si 22 februarie 2011.

Festivalul International de Film Experimental Bucuresti EXPIFF 2010 @ Cinema Scala

Intre 24 - 28 noiembrie publicul cinefil va avea acces la productii ale cinematografului de avangarda din ultimii ani in cadrul Festivalului International de Film Experimental Bucuresti EXPIFF. EXPIFF este primul festival de film din Romania care promoveaza zona de granita dintre cinema si artele vizuale.

Zilele filmului norvegian: o perspectiva asupra noului val din cinematografia norvegiana

Ambasada Regala a Norvegiei la Bucuresti, impreuna cu Institutul Cultural Roman, invita cinefilii la Zilele Filmului Norvegian. Evenimentul are loc in Bucuresti, la sediul ICR str. Aleea Alexandru, nr. 38, in perioada 27-29 octombrie.

Esti licean? Trimite filmul tau!

Schimba lumea in 99 de secunde la Sighisoara Film Festival  2010

Fundatia Romana pentru Educatie si Educatori si Primaria Municipiului Sighisoara organizeaza in perioada 22 – 27 iunie 2010, in pitoreasca Cetate a Sighisoarei, cea de-a doua editie a Sighisoara Film Festival. S-a pregatit un concept care depaseste granitele tarii si aduce in prim plan o Sarbatoare a Filmelor Premiate. Ceea ce a ramas constant este concursul de 99 de secunde ca singura sectiune competitiva a evenimentului si implicarea activa a Microsoft atat in dezbaterile care vor avea loc in Sala Port.ro, Sala de Festivitati a Primariei Sighisoara, cat si in sfera activitatilor care au in vedere tinerii talentati.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii