CNSC si-a pornit microfoanele pentru cea de a 9-a editie

Intre 3 si 5 mai, la Rectoratul Universitatii Politehnica Bucuresti, PRIME Romania are placerea de a va invita sa luati parte la editia cu numarul 9 a Congresului National al Studentilor la Comunicare, pentru a dezbate tema PR pentru Divertisment.

CNSC si-a pornit microfoanele pentru cea de a 9-a editie

Intre 3 si 5 mai, la Rectoratul Universitatii Politehnica Bucuresti, PRIME Romania are placerea de a va invita sa luati parte la editia cu numarul 9 a Congresului National al Studentilor la Comunicare, pentru a dezbate tema PR pentru Divertisment.

Program de internship-uri platite pentru studenti si absolventi

Pasionat de marketing, vanzari sau resurse umane? In 2011 Coca-Cola HBC Romania relanseaza programul anual de internshipuri destinate studentilor si absolventilor cu 18 pozitii de internship disponibile in 3 departamente diferite si 5 orase din tara.​

Job: Curator pentru concurs international de arta

Elite Recruitment cauta pentru unul dintre clientii sai curator responsabil cu organizarea unui concurs international de arta. Daca esti pasionat si conectat cu lumea artistica si cunosti practicile si legislatia din domeniul artei iti oferim sansa sa te afirmi planificand si coordonand un concurs international de pictura, sculptura si arta fotografica.​

Google, Microsoft si IBM angajeaza tineri romani

Google, Microsoft sau IBM fac angajari fie pentru birourile deschise recent in Romania, fie in tarile Uniunii Europene, potrivit Mediafax. Se cauta tineri care sa stie limbi straine cat mai multe si cat mai variate.​

Job: Se cauta consultant pentru Forumul European al Tineretului de la Bruxelles

Forumul European al Tineretului angajeaza un consultant pentru "Capitala europeana a tineretului", care va lucra cu echipa European Youth Forum (YFJ) in perioada aprilie - noiembrie 2011, in Bruxelles. Data limita pentru inscriere este 10 martie 2011.​

S-a lansat programul international de recrutare "Growww 2011"

Grupul MOL lanseaza a cincea editie a programului regional de recrutare "Growww", destinat tinerilor absolventi. In cadrul MOL Romania sunt disponibile 4 posturi, 2 in cadrul departamentului de vanzari en gros si 2 in cel de retail.

Stagii la Centrul European de Limbi Moderne din Austria

Centrul European de Limbi Moderne (ECML) recruteaza stagiari de doua ori pe an pentru o perioada de la 3 la 6 luni. Principalul rol al ECML, care este o institutie a Consiliului Europei, este de a servi, in general, la implementarea politicilor lingvistice si la promovarea abordarilor inovatoare in invatarea si predarea limbilor moderne.​

Noi instructiuni pentru Programul Summer Work Travel pentru studenti

Summer Work Travel este un program de schimb cultural care le permite studentilor straini sa lucreze si sa calatoreasca in Statele Unite ale Americii in vacantele de vara. Programul le ofera studentilor ocazia de a descoperi Statele Unite ale Americii, cultura si poporul american, de a-si imbunatati cunostintele de limba engleza, de a acumula experienta de lucru si de a castiga bani.

Participa la Targul Virtual 3D de Cariera

Targul Virtual 3D de Cariera organizat de Jobsinro tinteste peste 150.000 de vizitatori. Cu o luna inainte de primul Targ Virtual 3D de Cariera din Romania organizatorii anunta deja primii 10 expozanti.

JOB: Coordonator pentru departamentul de politici de dezvoltare si advocacy la Bruxelles

Forumul European al Tineretului (YFJ) angajeaza un coordonator pentru departamentul politici de dezvoltare si advocacy. Durata contractului este de 5 ani, cu o perioada de proba de 6 luni. Candidatii trebuie sa fie licentiati in drept, stiinte politice/sociale sau sa aiba experienta intr-un ONG si/sau experienta in educatie nonformala. Data limita pentru depunerea candidaturii este 10 decembrie 2010.​

Internship platit la Centrul de Resurse SALTO Cultural Diversity din Londra

Centrul de Resurse SALTO Cultural Diversity este in cautarea unui stagiar care sa ajute echipa centrului pe un proiect despre competente interculturale si rolul acestora in cadrul proiectelor internationale de tineret in Europa.

Se cauta stagiar pentru Afaceri publice in Bruxelles

Waggener Edstrom Worldwide este in cautarea unui stagiar pentru biroul sau de Afaceri Publice din Bruxelles, pentru o perioada de sase luni. Candidatul selectat va juca un rol esential in sprijinirea echipei de Relatii Publice din Bruxelles.

Se cauta absolventi de drept, stiinte economice, finante si banci pentru un stagiu platit in Bruxelles

MSCI Inc, un renumit furnizor de indici de referinta si solutii de management al riscurilor financiare, este in cautare de stagiari: absolventi de drept, stiinte economice, finante si banci, pentru biroul sau din Bruxelles. Pentru echipa de cercetare responsabila pentru Europa de Sud se cere si cunoasterea limbilor engleza-romana. Data limita pentru inscriere este 12 noiembrie 2010.

Greenpeace International cauta juristi pentru stagii de practica

Departamentul Juridic al organizatiei Greenpeace International este in cautarea a doi juristi pentru stagii de practica de 3-6 luni. Candidatii trebuie sa fie studenti la drept in an terminal sau proaspat absolventi de drept. Data limita pentru inscriere este 21 noiembrie 2010.

Se cauta experti nationali detasati la Comisia Europeana

Comisia Europeana scoate la concurs 29 de posturi de experti nationali detasati, posturi disponibile in diferite directii generale ale Comisiei. Termenul limita de depunere a candidaturilor este 15 decembrie 2010.

Dream Foundation cauta consilier

Dream Foundation recruteaza tineri pentru un post de consilier. Dream Foundation este o organizatie non-guvernamentala cu sedii in 17 state ale lumii care ajuta si consiliaza tinerii sa mearga la studii in strainatate. Termen limita pentru aplicatie: 24 octombrie 2010.

Angajatori de Top: Se cauta tineri cu experienta in IT si telecomunicatii, vorbitori de norvegiana, olandeza sau araba

Targul Angajatori de Top va avea loc pe 22 si 23 octombrie, la Sala Palatului. Cele mai multe sanse de angajare le au cei care au studii sau experienta in domenii precum IT si telecomunicatii, contabilitate, finante si banci, client service, vanzari sau inginerie.

Scientific American Mind Romania angajeaza cercetatori stiintifici

Scientific American Mind Romania, impreuna cu Centrul de Resurse si Teste Psihologice, scoate la concurs 2 posturi de psiholog - asistent cercetare pentru "Consciousness Quotient Research Center" si 3 posturi de cercetatori asociati - psihologi si medici.

Asociatia Societatea Pentru Psihologie recruteaza

In perioada 4-22 octombrie 2010, Asociatia Societatea Pentru Psihologie desfasoara o campanie de recrutari pentru toti studentii interesati. Recrutarea se va incheia printr-o prezentare oficiala a Asociatiei, desfasurata in cadrul unei intalniri deschise intre Consiliul Director si toti cei interesati in data de 22 octombrie, la orele 20, in amfiteatrul DIV al Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii