Afis CNSC
Foto: webPR.ro

CNSC si-a pornit microfoanele pentru cea de a 9-a editie

de Congresul National al Studentilor la Comunicare CampusNews

Marţi, 24 aprilie 2012, 15:50    TIMP LIBER | AGENDA

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Intre 3 si 5 mai, la Rectoratul Universitatii Politehnica Bucuresti, PRIME Romania are placerea de a va invita sa luati parte la editia cu numarul 9 a Congresului National al Studentilor la Comunicare, pentru a dezbate tema PR pentru Divertisment.

Evenimentul se va desfasura de-a lungul a trei zile. In prima zi, participantii vor lua parte la definirea conceptului de PR pentru divertisment si vor invata care sunt limitele acestei definiri. In cadrul celei de-a doua conferinte, tehnicile si tacticile cele mai uzitate de catre specialistii in televiziune si muzica se vor face cunoscute studentilor participanti la eveniment.

Ziua a doua va aduce conferinta 3, cu strategii de comunicare in lumea divertismentului, vazute prin prisma teatrului, a festivalurilor muzicale, dar si a sportului alb, tenisul. Ultima dintre conferinte va oferi studentilor informatii despre ce inseamna o criza de imagine si cum se gestioneaza aceasta.

A treia zi, dedicata workshop-urilor, ofera participantilor ocazia de a pune in aplicare cunostintele si informatiile acumulate la conferinte. "Workshop-urile sunt partea mea preferata din intreg Congresul; putem spune ca studentii pleaca acasa, dupa CNSC, cu ceva mai mult decat informatii notate pe o foaie de hartie - iau cu ei o parte din eveniment si asta conteaza cel mai mult pentru noi, organizatorii" a declarat Catalin Andro, coordonator CNSC.

Congresul National al Studentilor la Comunicare este un eveniment marca PRIME, cu o traditie de 9 ani. Evenimentul a devenit treptat unul din cele mai importante si cunoscute evenimente ale asociatiei datorita caracterului informal pe care il adopta;  CNSC ofera studentilor oportunitatea  de a interactiona cu cei mai buni specialisti, de a intreba, de discuta si de a primi raspunsuri cu privire la cele mai interesante subiecte in domeniul relatiilor publice.

Editia de anul acesta ii aduce la Congres pe Andi Moisescu - Producator General APROPO TV, Mona Segall - producator general al emisiunii "Romanii au talent", Christian Stan - Manager Agentia de Presa Mondena, Marian Dorobantu - Promotion Executive INNA Management, Andreea Filip - director de comunicare Emagic, Mihai Radu - Managing Director AMI Communication si multi altii.

Inscrierile la eveniment se realizeaza prin intermediul site-ului evenimentului http://www.cnscpeweb.ro, la sectiunea Inscrieri. Taxa de participare consta in achitarea unei sume de 20 RON pentru conferinte, sau 25 RON pentru conferinte si workshop-uri.

Parteneri : Dacia, Danone, Coca-Cola Hellenic, Canyon, Bitdefender, Ciuc, Gusto, BlogWay, Comunicare.ro, Elephant.ro, Carton, UNSR.

Partenerii media :  9AM, Bucharest Guide, E-jobs, Campus Newz, Dor de Duca, Best Jobs, Radio Romania Actualitati, ADHugger, Radio3Net,  Cariere, PRWave, Radio Zebra, Calendar Evenimente, Going Out, Cluj Life, Comunicatorii, Academic Link, PR Romania, Comunicatedepresa.ro, Smile Media, Zile si Nopti.

Eveniment recomandat de IQads Kadett.

Despre PRIME Romania

PRIME Romania este singura asociatie studenteasca de relatii publice si comunicare din Romania. Organizatia are ca obiectiv principal facilitarea unei legaturi intre teorie si practica, intre studenti si profesionistii din acest domeniu.

PRIME Romania are sediul principal in Bucuresti, iar recent si-a dezvoltat trei filiale in Iasi, Sibiu si Brasov.

Despre PRIME Europe

Asociatia studenteasca PRIME Romania este parte din Asociatia Europeana PRIME Europe. PRIME Europe se bucura, in prezent, de colaborarea a 300 de voluntari.

Organizatia PRIME Europe, asociatia europeana a studentilor la relatii publice si comunicare, este compusa din 4  filiale: Italia, Romania, Slovenia si Spania.
Citeste mai multe despre     |   | 

  
486 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii