Cele doua generatii de licentiati 2008 au o noua sansa de a-si gasi un job la Targul Online pentru Absolventi

de Andreea Flintoaca HotNews.ro

Vineri, 20 iunie 2008, 9:54    TIMP LIBER | AGENDA

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Pana pe 15 august, cei care termina anul acesta facultatea isi pot gasi un job pe masura lor la Targul Online pentru Absolventi. Timp de doua luni, cele doua generatii de absolventi 2008 pot alege atat unul dintre cele peste 1000 de locuri de munca oferite de companii lider de industrie, cat si din oferta nationala de masterate si programe de internship.

Targul Online pentru Absolventi este un eveniment anual, la nivel national si reprezinta ultimul moment in care absolventii pot gasi , in acelasi loc, cele mai mari companii si oferta completa de programe pentru tineri fara experienta. Timp de doua luni, companii ca Microsoft, HP, UniCredit Tiriac Bank, BCR Fond de Pensii, Mega Image, Accepture, Capgemini, Continental, Regatta si Movidia ofera peste 1000 de locuri de munca in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca. In plus, cei care vor sa opteze pentru un program de internship vor gasi pe site oferta acestor companii.

„Principalul avantaj al Targului Online pentru Absolventi este ca ofera o solutie completa pentru absolventi: locuri de munca pentru nivelul lor de pregatire, oferta de programe de masterat precum si o colectie de articole de cariera adecvate pregatirii lor", a declarat, intr-un comunicat de presa, George Samoila, Project manager al Targului Online pentru Absolventi.

In cele doua luni ale evenimentului, 4,000 de absolventi sunt asteptati sa se inscrie pe portal. Acestia pot alege un job din domeniile: Achizitii – Logistica, Bancar-Financiar, Contabilitate, Inginerie, IT, Consultanta, Management Trainee sau Vanzari si pot avea o diploma de la o facultate cu profil economic, tehnic sau limbi straine. Pentru acestia din urma, va exista o oferta bogata, in special pentru vorbitorii de limba germana, din partea unor companii precum Accenture, HP sau Genpact.

  
1315 vizualizari
 • 0 (0 voturi)    
  care site ? care tirg online ? (Vineri, 20 iunie 2008, 17:32)

  Ciprian [anonim]

  Mesajul primit la accesarea Targului Online pentru Absolventi este : Ne pare rău, pagina cerută nu a fost găsită . Ce bateie de joc pentru cititori si pentru timpul lor este acest articol ?
  • 0 (0 voturi)    
   link (Sâmbătă, 21 iunie 2008, 0:40)

   Ioana [anonim] i-a raspuns lui Ciprian

   site-ul este www.hipo.ro
   se pare ca cineva nu stie sa puna un hyperlink sau nu vrea
 • 0 (0 voturi)    
  TARG ON LINE????? (Sâmbătă, 21 iunie 2008, 17:30)

  cristimar [anonim]

  Aste sunt minciuni de ziarist fara minima inteligenta necesara!!!!!In continuare tinerii absoventi ingroasa randul somerilor sau a vanzatorilor pe tarabe ,in cel mai fericit caz! Oare cand va veti trezi din aceasta ameteala comunista?
  La fel de dezamagit am fost si la Targul aducational ,unde mi se laudau profile de liceu moarte din start,fara o argumentare temeinica a necesitatii acelei meserii ,nu au avut asupra lor o oferta de la agentia de somaj din care sa reiasa utilitatea acelui profil!!!
 • 0 (0 voturi)    
  plecati in US (Duminică, 22 iunie 2008, 1:09)

  ingineri [anonim]

  si sunteti platiti la adevarata voastra valoare. 3000 dolari pe luna salariul de start.


TOP5

Ultimele
stiri
  Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii