E oficial: grupul Massive Attack in Romania

de A.I. HotNews.ro

Vineri, 27 iunie 2008, 11:11    TIMP LIBER | AGENDA

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic

Pe scurt:

  • Grupul britanic Massive Attack va sustine primul concert din cariera la Bucuresti. Concertul va avea loc pe data de 2 august, incepand cu orele 20.00, pe scena stadionului de atletism din cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balas Soter, situat langa Stadionul Arcul de Triumf.
  • Concertul de la Bucuresti promoveaza viitorul album Massive Attack, programat sa apara la inceputul lui 2009. Fanii din Romania vor avea ocazia sa asculte o mare parte dintre melodiile care vor fi incluse pe noul album.

Comunicatul de presa:

In cadrul platformei de evenimente BECK’SPERIENCE, lansate de Beck’s anul acesta in Romania, grupul britanic Massive Attack va sustine primul concert din cariera la Bucuresti. Concertul va avea loc pe data de 2 august, incepand cu orele 20.00, pe scena stadionului de atletism din cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balas Soter, situat langa Stadionul Arcul de Triumf.

BECK’SPERIENCE isi propune sa ofere publicului din Romania experiente live deosebite, cu trupe care inoveaza scena muzicala internationala.

Un proiect ambitios, BECK’SPERIENCE se gaseste la al doilea eveniment in aceasta vara, dupa festivalul indoor care a avut loc la Sala Poliva

lenta in 5 iunie, cand au concertat Goldfrapp, Vive la Fete, Stereo MC’s, Addictive TV, Kraak&Smaak, Suie Paparude.
Beck’s este berea germana numarul 1 in lume si este lider si in Romania in segmentul berilor premium internationale. Beck’s este o marca puternic asociata cu distractia si dinamismul specific tinerilor, avand un spirit liber, inovator si nonconformist. De aceea Beck’s si-a propus sa aduca inovatia si in industria de entertainment din Romania, lansand conceptul BECK’SPERIENCE. 

Forţa deschizătoare de drumuri din spatele ascensiunii trip-hop-ului si a muzicii electro ambientale, Massive Attack au fost şi sunt unul dintre cele mai inovatoare şi influente trupe ale generaţiei lor: sound-ul lor hipnotic – o fuziune senzuală şi cinematică de ritmuri hip-hop, electro,

soul, dub şi sampling-uri bine alese – a dat tonul multor tendinţe, deschizînd drumul pentru artişti ca Portishead, U.N.K.L.E., Morcheeba sau Tricky, el însuşi un “absolvent” al “academiei” Massive Attack. Massive Attack sunt renumiti nu numai pentru muzica lor speciala, dar si pentru prestatiile live. Combinatia dintre muzica lor si vizualurile United Visual Artists (colectiv de artisti printre

ai carui clienti se regasesc si U2) reuseste sa impresioneze intotdeauna un public dornic de experiente de prima clasa.

Concertul de la Bucuresti promoveaza viitorul album Massive Attack, programat sa apara la inceputul lui 2009. Fanii din Romania vor avea ocazia sa asculte o mare parte dintre melodiile care vor fi incluse pe noul album.


Biletele pentru concertul Massive Attack vor fi puse in vanzare incepand de

vineri, 27 iunie, in magazinele din Reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Café si online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro. Pretul biletelor este de 95 lei pe Gazon – Sector A si 80 lei pe Gazon – Sector B. Concertul Massive Attack din Romania este produs de Livada si One Event, cele 2 companii care au organizat printre altele si concertele grupurilor Placebo, Laibach sau Muse. 

  
1505 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii