Regulament concurs ARTmania

de A.I. HotNews.ro

Marţi, 15 iulie 2008, 11:28    TIMP LIBER | AGENDA

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic

CONDITII DE PARTICIPARE:
In concurs se poate inscrie orice cetatean roman, peste 18 ani, cu exceptia angajatilor HotNews.ro, a rudelor acestora de gradul I, precum si a altor persoane asociate concursului.

ATENTIE: Acest concurs se adreseaza acelora care se afla in aceste zile in Bucuresti sau in Sibiu (pentru inmanarea in timp util a invitatiilor).

INSCRIERE
:
Pentru a participa la concurs este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul HotNews.ro, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti crea un cont nou, la adresa: http://www.hotnews.ro/inregistrare.

Dupa ce v-ati inregistrat va rugam sa verificati sa fiti LOGAT pentru a putea posta textul cu care participati la concurs.

ATENTIE: postarea textului in primele zile de concurs va beneficia de mai multe zile de vizibilitate, implicit mai multe posibile voturi. Nu asteptati ultima zi de concurs pentru a va inscrie, pentru ca nu veti avea ocazia sa fiti votati de toti cititorii.

POSTARE TEXT
:
Textul se posteaza in formularul de comentarii din subsolul paginii de concurs, [aici].

Va rugam apasati pe butonul "adaugati comentariu" pentru a inscrie textul dumneavoastra in concurs. Textul nu poate avea mai mult de 2000 de caractere.
Un participant nu poate inscrie mai mult de 2 texte la concurs.
 
DESEMNAREA CASTIGATORILOR:
Desemnarea castigatorului se face pe baza voturilor cititorilor. Pe data de 16 iulie, ora 20.00 se va opri votarea si textul care a adunat cele mai multe voturi pozitive va fi desemnat castigator.
Pentru a intra in posesia premiului va rugam sa ne contactati la student[at]hotnews.ro.
 

PREMIUL
:
Premiile constau in doua invitatii duble la Festivalul ArtMania de la Sibiu.

APARITIA MATERIALELOR PE SITE
: Materialele acceptate in concurs vor fi postate pe HotNews.ro., in subsolul paginii de concurs, [aici]

CALENDAR

Perioada de inscriere: 15-16 iulie 2008
Votul publicului: 15-16 iulie 2008
Anuntarea celor 4 castigatori: 16 iulie 2008, ora 21.00


DREPTURILE DE AUTOR:

Materialele inscrise trebuie sa respecte legea drepturilor de autor. Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor inscrise in concurs.
Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a inscrierii materialelor in acest concurs. Participantii pastreaza drepturile de autor asupra materialelor.
Inscrierea in concurs implica acordul ca materialele inscrise in concurs sa poata fi expuse si utilizate de catre HotNews.ro, cu mentionarea numelui autorului.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
:
Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.


CONTACT
:
Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la student[at]hotnews.ro.


CLAUZE FINALE:

Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea oricarui tip de material la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului sau limbaj neadecvat.

Prin completarea formularului de inscriere la acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta.

Anuntul de concurs

Detalii Festival ARTmania 2008


  
334 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie