In octombrie

Vor fi prezentate filme de animatie romanesti si studentesti si workshop-uri
Foto: Hotnews

Incepe Festivalul International de Animatie „Anim'est” 

de Hotnews

Marţi, 2 septembrie 2008, 9:11    TIMP LIBER | AGENDA

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic

Cea de-a treia editie a Festivalului International de Animatie „Anim'est” va avea loc la Bucuresti, intre 3 si 12 octombrie. Videoclipurile, spoturile si cele aproape 300 de filme de scurt si lungmetraj vor putea fi vizionate la Cinema "Scala" si "Elvira Popescu".

Organizatorii evenimentului sustin ca editia de anul acesta va fi una speciala si va cuprinde filme de animatie romanesti si studentesti si workshop-uri, majoritatea in premierã in Romania. Potrivit Mediafax, festivalul va beneficia de expertiza a trei jurii, care vor analiza filmele din cele cinci sectiuni competitive: lungmetraj, scurtmetraj, animatii studentesti, scurtmetraje romanesti, videoclip & advertising. In cadrul festivalului va avea loc si „Balkanimation”, un seminar international cu proiectii, care isi propune sã analizeze starea filmului de animatie din Balcani. La dezbateri vor fi prezenti si specialisti din Croatia, Grecia, Slovenia si Romania.

In cele doua saptamani ale Festivalului vor fi si proiectii pentru copii. Primele doua proiectii din fiecare sambãtã si duminicã (de la ora 12:00, respectiv 14:00) din cadrul „Anim'est” vor fi destinate celor mici.

Fiecare seara a Festivalului se va incheia cu un after-party, la care vor putea veni atat invitati, cat si spectatori si jurnalisti. Petrecerile vor avea loc la Clubul Frame, considerat anul acesta Clubul Festivalului. Exista doua tipuri de abonamente pentru participare: cel la 50 de lei, care permite vizionarea a zece proiectii si cel de 100 de lei, denumit si „Festival Pass”, care garanteaza accesul la toate evenimentele festivalului. Acestea pot fi cumparate online prin www.bilet.ro.

  
290 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii