Esti jurnalist/student la Jurnalism? Mergi la Bruxelles

de A.I. HotNews Student

Marţi, 16 septembrie 2008, 23:48    TIMP LIBER | AGENDA

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

In perioada 15-17 octombrie 2008, 200 tineri jurnalisti din cele 27 state membre ale UE vor participa la un seminar organizat de Parlamentul European la Bruxelles. Cea de-a doua editie a zilelor Europene de Jurnalism pentru Tineret (European Youth Media Days) isi propune sa furnizeze dezbateri de inalta clasa si formare in productia media, prin intermediul numeroaselor grupuri de lucru si discutie.

Seminarul, ce are ca tema noul jurnalism, va fi organizat de Parlamentul European, cu sprijinul organizatiei European Youth Press. Gazduirea a 200 jurnalisti in curs de formare, promoveaza o ampla discutie si cooperare pe teme europene, confruntandu-se cu diferite perspective si realitati. Programul zilelor europene de jurnalism pentru tineret din acest an, subliniaza nevoia depasirii frontierelor nationale din mass-media, in scopul crearii unei sfere publice si politice europene.

Pentru a atinge acest obiectiv, participantii vor avea posibilitatea sa discute cu membrii Parlamentului European si cu corespondenti din mass media europene. Programul seminarului include si participarea la ceremonia Premiului Parlamentului European pentru Jurnalism, care va fi decernat de catre Presedintele Parlamentului European, Hans-Gert Pöttering, in data de 17 octombrie 2008.

Tineri interesati de politica si jurnalismul european, studenti la jurnalism sau tineri profesionisti, rezidenti ai unui stat membru UE (sau cetateni ai UE, rezidenti in afara granitelor UE), care doresc sa participe la acest eveniment, pot aplica pana la 24 septembrie 2008 la urmatoarea adresa: www.youthmediadays.eu <http://www.youthmediadays.eu/> Anexa: programul Youth Media Days Contacte: Janez VOUK Parlamentul European - Serviciul de presa Tel.: +32 2 283 10 53 Mobil: +32 498 983 337 E-mail: janez.vouk@europarl.europa.eu Maximilian KALL European Youth Media Days - Coordonator de proiect Mobil: +32 484 991 200 E-mail: maximilian.kall@youthmediadays.eu

Sursa: Redactia Romana a Serviciul de Presa a PE

  
958 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii