Targul Angajatori de Top se extinde la nivel national

de M.B. HotNews.ro

Luni, 6 octombrie 2008, 12:56    TIMP LIBER | AGENDA

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

250 de companii de top si-au anuntat prezenta la editia de toamna a celui mai mare targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP. Cu trei editii ce vor avea loc in octombrie si noiembrie in Iasi, Bucuresti si Timisoara, targul se anunta a fi cel mai mare eveniment de cariera pentru tinerii profesionisti, la care sunt asteptate peste 20.000 de persoane cu pana la 7 ani de experienta.

Angajatori de TOP va avea loc pe 24-25 octombrie la Sala Polivalenta in Iasi, pe 31 octombrie-1 noiembrie la Sala Palatului in Bucuresti si pe 7-8 noiembrie la Centrul Regional de Afaceri in Timisoara. In cele sase zile de eveniment, vizitatorii vor putea discuta cu reprezentantii de resurse umane la standurile companiilor, vor putea fi prezenti la seminarele interactive sustinute de companii mari din domeniile IT, financiar-bancar, consultanta sau constructii si vor putea participa la workshop-urile de cariera special organizate de Angajatori de TOP pentru industriile cele mai cautate in acest moment.

“Odata cu organizarea primei editii de la Iasi, alaturi de cele din Bucuresti si Timisoara, Angajatori de TOP isi consolideaza pozitia ca eveniment de referinta pe piata targurilor de joburi din Romania. Fiind prezente 250 de companii care acopera toate domeniile mari de industrie, targul ofera cea mai mare si diversificata oferta de joburi pentru tinerii profesionisti cu varste intre 20 si 35 de ani", spune Mihai Cima, project manager Angajatori de TOP.

Cele mai importante noutati ale editiilor de toamna:

- Prezentarile de companie clasice se vor transforma in seminare de cariera in care tinerii vor putea afla atat oportunitatile de cariera din companie, dar si aspecte ce tin de piata in care activeaza compania respectiva, care este evolutia acesteia si care sunt tendintele in perioada urmatoare.

- Pe langa acestea, vor exista la fiecare dintre cele trei evenimente o serie de workshop-uri de cariera, al caror scop este sa ofere participantilor o imagine de ansamblu asupra unor anumite domenii aflate in plina crestere la ora actuala, precum IT, educatie, new media, resurse umane si branding.

- La aceasa editie de Angajatori de TOP Bucuresti introducem un concept nou - “Career Q&A” - unde un consultant Career Experts va discuta cu cei interesati despre strategii de angajare si de imbunatatire a CV-ului si despre alegerea si planificarea carierei.

- Pentru editiile din Timisoara si Iasi, consultantii Catalyst Solutions vor organiza “CV Clinic”, un serviciu de feedback pe CV oferit gratuit participantilor la targ.

- In total, Angajatori de TOP va oferi participantilor peste 250 de companii, 5.500 de joburi, 70 de ore de workshop-uri si seminare de cariera, 20 de domenii de industrie in care se fac angajari, 45 de ore de sfaturi in cariera de la consultantii Catalyst Recruitment si Career Experts si sase zile in care studentii si tinerii profesionisti sa beneficieze de aceste oportunitati de dezvoltare in cariera.

In cele sase editii care au avut loc pana acum, 5.800 de oameni si-au gasit un loc de munca iar asteptarile sunt ca la cele trei editii de toamna ale celui mai mare targ de cariera din Romania sa se angajeze peste 2.000 de persoane. Domeniile in care sunt oferite cele mai multe locuri de munca sunt IT&C, economic, consultanta si inginerie.

Cei interesati pot gasi toate informatiile legate de Angajatori de TOP, in toate cele trei orase, pe platforma evenimentului, www.hipo.ro. Fiecare dintre cele trei editii va avea program vineri (10:00 – 18:00) si sambata (10:00 – 17:00), iar intrarea va fi libera.

Industriile prezente la Angajatori de TOP sunt: Audit, Taxe, Consultanta (PriceWaterhouseCoopers, KPMG), Telecom (Vodafone, Orange, Ericsson, Cosmote, ZAPP), Consultanta (Accenture, BearingPoint, ABS, Capgemini), IT (Microsoft, Adobe, IBM, Oracle, Lyngsoe Sistems, Siemens, Route 66, Thales, Xerox), Bancar/financiar (Raiffeisen Bank, BRD Groupe Societe Generale, ING Bank, Unicredit Tiriac Bank, ING Asigurari de Viata, Erste BCR, Credit Europe Bank, GE Money, Interamerican), FMCG (British American Tobacco, Coca Cola HBC, P&G, JTI, Henkel, Kraft, Philip Morris Pepsi), Retail (Metro Cash&Carry, Carrefour, Bricostore, Real - Hypermarket, Elmec), BPO (HP, Accenture, TMF, WNS,), Inginerie (Dacia Groupe Renault, Apa Nova Bucuresti, Tenaris, Delphi Diesel Systems, Continental, Veolia Water Solutions and Technologies, Enel, OMV Solutions, Acvatot), Real estate (Impact – Developer & Contractor).

Catalyst Solutions dezvolta solutii pentru atragerea si recrutarea de tinere talente din randul absolventilor precum si tineri profesionisti si specialisti cu potentialul si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Printre instrumentele pe care le-am dezvoltat pana in prezent se numara evenimentul de cariera „Angajatori de TOP”- cel mai mare targ de profil din Romania, Ghidurile Angajatorilor (Economic, Tehnic&IT, Farma) distribuite la nivel national, portalul de cariera www.hipo.ro care prezinta oportunitatile de cariera de la cele mai dinamice companii din fiecare industrie precum si studiul „Cei mai doriti angajatori de catre tinerii profesionisti”. 

  
2501 vizualizari
 • 0 (0 voturi)    
  Enough cu angajatorii de top (Marţi, 7 octombrie 2008, 22:42)

  Carmen [anonim]

  Auzi! Angajatori de top! Din topul cui? Da, este cel mai "mare" targ de joburi dar este si cel mai "industrial" ca sa spun asa... si am putina experienta in domeniu.
  Sfatul meu este sa incercati mai degraba targurile de joburi mai micute unde organizatorii isi dau mai mult interes pentru candidati si unde participa si firme mai micute, nu numai colosii astia care ne omoara cu zile...
  • 0 (0 voturi)    
   Ai dreptate! (Miercuri, 8 octombrie 2008, 15:03)

   proaspat inginer [anonim] i-a raspuns lui Carmen

   ... targ de job-uri pt cei cu experienta! Am fost la fiecare editie de targuri de'astea de job-uri, in cj unde sunt, si TOTI cer experienta ca sa te angajeze . Aiurea ! Un mare rahat targurile astea ...
 • 0 (0 voturi)    
  targ de job-uri (Joi, 30 octombrie 2008, 13:46)

  Georgiana [anonim]

  Am peste 8 ani de vechime in 3 domenii diferite . M-am dus la foarte multe targuri de locuri de munca si sunt inca somera. Ma gandesc sa plec din tara . Georgiana


TOP5

Ultimele
stiri
  Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii