Au inceput inscrierile la concursul "Premiile Profesionale Carpatcement", editia 2008

de M.B. HotNews.ro

Vineri, 28 noiembrie 2008, 16:25    TIMP LIBER | AGENDA

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

"Premiile Profesionale Carpatcement" este un concurs dedicat studentilor la facultati cu profil de constructii sau de chimie si a fost initiat de Carpatcement Holding, in parteneriat cu VIP Romania, in 2005. Termenul limita de inscriere la editia de anul acesta este 5 decembrie.

Participantii la concurs trebuie sa rezolve un test grila pe baza unei bibliografii comunicate anterior si disponibila pe site-ul http://www.heidelbergcement.ro. Castigatorii vor fi recompensati cu premii in valoare totala de 9.000 de Euro.

In competitie se pot inscrie doar studenti la invatamantul de zi, anul III, din urmatoarele facultati cu profil de constructii sau de chimie: Facultatea de Cai Ferate, Drumuri si Poduri (Univ. Tehnica de Constructii Bucuresti), Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole (Univ. Tehnica de Constructii Bucuresti), Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor (Univ. Politehnica Bucuresti), Facultatea de Constructii si Arhitectura (Univ. Politehnica Timisoara), Facultatea de Constructii (Univ. Tehnica Cluj Napoca) si Facultatea de Constructii (Univ. "Gheorghe Asachi" Iasi).

Pentru a se inscrie la „Premiile Profesionale Carpatcement”, studentii trebuie sa completeze un formular online.

Concursul propriu zis va avea loc in intervalul 8-19 decembrie, in fiecare din cele sase facultati. Competitia se va desfasura pe parcursul unei singure zile, iar data exacta pentru fiecare facultate va fi anuntata. Studentii inscrisi vor avea de rezolvat teste grila, pe baza unei bibliografii oferita gratuit de organizatori. Aceasta este disponibila online.

Comisiile care vor evalua performantele stundetilor vor fi formate, pentru fiecare facultate, din cadre didactice ale respectivelor institutii de invatamant si din reprezentanti ai companiei Carpatcement Holding.

Valoarea totala a premiilor este de 9.000 Euro. Pentru fiecare facultate vor fi acordate cate trei premii: Premiul I – 800 de Euro, Premiul II – 500 de Euro si Premiul III – 200 de Euro.

Despre concurs, Mihai Rohan, Director General Carpatcement, spune: „Premiile Profesionale Carpatcement aflate deja la cea de-a patra editie au devenit o traditie pentru compania noastra dar si pentru studenti, numarul participantilor crescand semnificativ de la an la an. Vom continua sa investim in urbanism si arhitectura prin premierea celor mai buni studenti de la facultatile de constructii si chimie. In plus, aceasta competitie anuala ne ajuta sa cream o legatura intre companie si viitorii specialisti in constructii, potentialii nostri angajati”.

  
305 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii