Inscrie-te in competitia "Top Talents"

de A.Flintoaca HotNews.ro

Vineri, 10 aprilie 2009, 15:07    TIMP LIBER | AGENDA

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Daca esti student in an terminal sau ai maxim un an de experienta si esti adaptabil, bine pregatit profesional si ambitios, poti beneficia de sprijinul unor companii cu reputatie de  “angajator preferat”: Adobe, BCR, Colgate, BRD, Cosmote sau Kraft. Nu trebuie decat sa te inscrii in competitia "Top Talents", un proiect ce isi propune sa ii selecteze si sa ii ajute pe cei mai talentati 300 de tineri din Romania.

Finalistii programului vor beneficia de suport din partea unor companii din domenii de activitate diverse, cu reputatie de “angajator preferat”: Adobe (Sectiunea IT), BCR (Sectiunea Servicii Financiare), Colgate (FMCG - Sectiunea Cosmetics&Detergents), BRD (Sectiunea bancara), Cosmote (Sectiunea Telecom), Kraft (FMCG – Sectiunea Food Industry).

“Ca profil al candidatului dezirabil pentru acest proiect mentionam in primul rand o personalitate de lider. Capabil sa acumuleze, adaptabil, mobilizator de resurse pentru atingerea rapida si eficienta a obiectivelor, detinator de cunostinte, abilitati pentru a aduce plus valoare.”, a declarat Oana Badea, Project Manager Catalyst Solutions.

Programul va urma etapele:

   1. inscrierea (20 martie – 12 aprilie)
   2. evaluarea formularului de aplicare (6 - 12 aprilie)
   3. evaluarea psihometrica online (13 – 26 aprilie)
   4. conferinta finala - Top Talents Days (14 -15 mai)
   5. lansarea primei comunitati online a tinerilor talentati care va aduce impreuna pe termen lung toti finalistii proiectului.

Conferinta finala „Top Talents Days” va reuni pe 14-15 mai, la Hotel Pullman, 300 cei mai buni tineri dintre cei inscrisi in program. Agenda conferintei este  gandita astfel incat sa ofere participantilor instrumentele necesare valorificarii la maxim a potentialului personal.
Citeste mai multe despre     |   | 

  
256 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii