Epson lansează concursul de fotografie „Pe locuri! Fiti gata! Print!”

de B.M. HotNews.ro

Vineri, 17 aprilie 2009, 11:06    TIMP LIBER | AGENDA

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Epson, lider la nivel mondial in realizarea de produse inovatoare in domeniul imaginii – imprimante, proiectoare si LCD-uri, lanseaza, in perioada 15 aprilie-15 mai 2009, concursul de fotografie „Pe locuri! Fii gata! Print!”, adresat fotografilor profesionisti si pasionatilor de fotografie.

Participantii sunt invitati sa isi inscrie lucrarile pe pagina web a competitiei, www.concursfotoepson.ro, la una dintre cele trei sectiuni: peisaj, portret, tema libera. Lucrarile vor fi evaluate la sfarsitul perioadei de inscriere de catre un juriu din care fac parte fotografi recunoscuti precum Dinu Lazar, Simion Buia, Francisc Vaida, Bogdan Panait.

Pe langa notorietatea de care se vor bucura fotografiile, participantii la concurs au posibilitatea de a castiga premii substantiale.

Castigatorul locului I  va fi recompensat cu o imprimanta foto profesionala A2 Epson Stylus Pro in valoare de 4112 RON.

Dinu Lazar ii va impartasi artistului fotograf clasat pe locul al II-lea din cunostintele si trucurile sale in cadrul unui workshop special - „Fotografia si miracolul printarii”.

Castigatorul locului III isi va putea stoca fotografiile pe un Multimedia Viewer Epson P-4000 cu memorie de 80GB, in valoare de 1974 RON.

Toti fotografii inscrisi in concurs beneficiaza de o reducere de 10% la achizitia, prin magazinul F64, a mai multor echipamente foto profesionale Epson - imprimanta Epson Stylus Photo 1400, imprimanta Epson Stylus Photo R1900, imprimanta Epson Stylus Photo R2880, imprimanta Epson Stylus Pro 3800 si Multimedia Viewer-ul P-6000.

In plus, 50 dintre fotografiile participante la concurs, selectate de catre juriu, vor fi tiparite pe suport Fine Art la cele mai inalte standarde de calitate a printului, folosind tehnologia Epson, si vor fi inmanate autorilor.

„Brandul Epson este asociat cu fotografiile de calitate si, din acest motiv, ne face o deosebita placere sa fim initiatorii sau parte a demersurilor care tin de promovarea artistilor fotografi contemporani, recunoscuti sau in curs de afirmare. Valoarea artistica a unei fotografii se naste din talentul artistului fotograf de a surprinde realitatea sau imaginarul prin filtrul unor principii estetice, dar si din posibilitatea de a „intrupa” o idee intr-un print perfect, care sa nu stirbeasca cu nimic mesajul artistic, ci sa-l poata reda cu fidelitate si chiar imbogati”, declara Simona Decuseara, National Sales & Marketing Manager, Epson Romania.
Citeste mai multe despre     |   | 

  
535 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii