imPRINT 2.0: Concurs de printuri pentru promovarea lecturii in randul studentilor

de A.Flintoaca HotNews.ro

Miercuri, 29 aprilie 2009, 15:05    TIMP LIBER | AGENDA

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Pierdut artist: specie rara care iubeste grafica, designul si fotografia. Cuvantul advertising ii provoaca reactii neobisnuit de neasteptate, manifestate prin nevoia imperioasa de a desena. Viseaza vectorial si raspunde deseori la numele de „Art”. Daca te regasesti in aceasta descriere, poti participa la proba de printuri organizata de ADVICE Students pentru a promova lectura in randul studentilor.

imPRINT 2.0 este un concurs online de printuri adresat celor care isi manifesta pasiunea pentru advertising prin fotografie, grafica si design. Aceasta editie urmareste cresterea awarenessului cu privire la importanta lecturii in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, intrucat participantii vor realiza o campanie de maxim 3 printuri prin care sa promoveze lectura in randul studentilor.

Cele mai bune 10 lucrari vor ajunge in fata unui juriu specializat, urmand sa fie evaluate si premiate la festivitatea de premiere desfasurata pe 21 mai. Astfel, ideile participantilor se vor confrunta cu standardele impuse in departamentele de creatie din agentiile de publicitate. Inscrierile se fac aici www.imprint.advicestudents.ro, in perioada 27 aprilie – 17 mai.

ADVICE Students este o asociatie de studenti care de 7 ani coloreaza lumea publicitatii cu proiecte vesele, concepute de studenti pentru studenti.
Citeste mai multe despre     |   | 

  
403 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii