Competitia dedicata tinerilor jurnalisti europeni asteapta materiale

de B.M. HotNews.ro

Duminică, 3 mai 2009, 14:39    TIMP LIBER | AGENDA

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Tinerii jurnalisti din presa scrisa si din radio mai au la dispozitie o luna pentru a-si inscrie materialele la competitia EU Journalists Awards. Aceasta competitie pan-europeana se adreseaza tuturor jurnalistilor din presa scrisa si radio din cele 27 de State Membre UE, statele candidate si statele potential candidate.

Cei interesati trebuie sa incarce  materialul lor despre extinderea UE si/sau la imaginea viitoare a Europei pe www.eujournalist-award.eu. Toate materialele trebuie sa fi fost publicate/difuzate in ultimii trei ani (2007, 2008 sau 2009). Se pot înscrie in concurs articole nepublicate sau secvente radio nedifuzate doar daca acestea urmeaza a fi publicate/difuzate in 2009.

Articolele si clipurile radio castigatoare vor fi publicate pe website-ul concursului, iar articolele vor fi tiparite de asemenea intr-o brosura. Cei 35 de castigatori nationali ai Premiului pentru tinerii jurnalisti 2009 vor fi invitati intr-o excursie culturala si istorica la Berlin, la sfarsitul lunii august/inceputul lunii septembrie 2009. Capitala Germaniei va sarbatori anul acesta cea de-a 20-a aniversare de la caderea Zidului Berlinului. La finalul calatoriei, castigatorii concursului se vor putea intalni cu reprezentanti ai UE, politicieni, ambasadori si jurnalisti profesionisti.
Citeste mai multe despre     |   | 

  
262 vizualizari

VIDEO
Niciun videoclip
FOTO
Nicio imagine

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii