Campionat de Foosball
Foto: CampusNews

Campionat de foosball in Bucuresti

de B.M. CampusNews

Joi, 2 decembrie 2010, 17:04    TIMP LIBER | AGENDA

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Intre 7 si 19 decembrie in Letters Bar are loc campionatul dedicat unuia dintre cele mai noi si mai in voga jocuri ale momentului, foosball-ul.  Toti cei pasionati de fotbalul de masa isi pot demonstra indemanarea si talentul in cadrul unui campionat organizat asemenea unuia dedicat sportului rege.

Pentru a participa la campionat, doritorii trebuie sa isi gaseasca un partener de echipa si sa se inscrie pana pe data de 5 decembrie la Letters Bar.

Calificarile campionatului se vor desfasura pe baza unui sistem tur-retur si au loc in perioada 7 - 10 decembrie. Cele mai bune echipe vor merge in urmatoarea etapa si vor concura pentru un loc in meciurile decisive. Cei mai buni participanti isi vor disputa Cupa Campionatului de Foosball duminica, 19 decembrie.

Pentru a-si exersa indemanarea si pentru a se pregati pentru meciurile din cadrul campionatului, Letters le ofera concurentilor posibilitatea de a se antrena in 5 meciuri neoficiale incluse in taxa de inscriere.

Foosball-ul sau fotbalul de masa este un joc bazat pe fotbal. Cu toate ca jocuri similare foosball-ului existau inca din 1890, jocul asa cum il stim noi astazi a fost inventat de Harold Searles Thornton in anul 1922 si brevetat un  an mai tarziu.​
Citeste mai multe despre     |   | 

  
673 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii