British Documentary
Foto: CampusNews

1983 - The Brink of Apocalypse: luni,13 decembrie, la British Documentary, la MTR

de Redactia CampusNews

Luni, 13 decembrie 2010, 8:39    TIMP LIBER | AGENDA

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Data de 8 noiembrie 1983 este recunoscuta drept unul dintre cele mai periculoase momente din istoria lumii – este ziua in care Uniunea Sovietica a fost extrem de aproape de a lansa un atac nuclear impotriva Europei de Vest si a Statelor Unite ale Americii.
 
Luni, 13 decembrie, ora 19:00, British Council va invita la documentarul 1983 – The Brink of Apocalypse, un film care relateaza drama din spatele evenimentelor care au condus la declansarea acelei crize, a carei adevarata gravitate nu a fost niciodata recunoscuta de catre serviciile secrete ale statelor implicate in conflict.
 
Proiectiile British Documentary au loc in fiecare luni, la ora 19:00, pana pe 20 decembrie, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman (Muzeul National al Taranului Roman), Str. Monetariei, nr. 3.
 
Intrarea este libera. Filmele sunt subtitrate in limba romana.
 
British Documentary, initiat de British Council Romania, urmareste familiarizarea publicului roman cu cele mai bune documentare britanice contemporane, premiate la Festivalul Grierson din Marea Britanie in 2008 si 2009. Proiect prin programul New Work New Audiences.
 
Mai multe informatii pe site-ul British Council.
Citeste mai multe despre     |   | 

  
580 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii