Castiga burse si programe MBA de peste 50.000 de euro

de M.B. HotNews.ro

Marţi, 3 martie 2009, 14:14    STUDII | STUDII & STRATEGII

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Prima editie a RIMME - Romanian International Master&MBA Exhibition, deschide portile catre premii in burse si programe MBA, in valoare de peste 50.000 euro. Universitati si programe de MBA vin in intampinarea studentilor si tinerilor profesionisti din Romania cu cele mai atractive oferte educationale de pana acum.

CEU Business School, partenerul academic al evenimentului, lanseazã un concurs cu  patru burse MBA. Înscrie-te online pe www.rimme.educativa.ro.  Dupa inscriere, vino in data de 12 martie 2009, la Hotel Intercontinental, in Bucuresti, la RIMME, pentru a te intalni cu reprezentaþii CEU Business School. Daca vei fi selecþionat, vei putea beneficia si de o simulare gratuita de curs MBA susþinutã de profesori ai acestei scoli.

Un alt concurs pentru burse MBA este lansat de Cotrugli Business School. "În urma succesului înregistrat în anii anteriori la concursurile pentru burse scolare din estul si sud-estul Europei, suntem mandri sa anuntam lansarea si in Romania a concursului pentru  Executive MBA / MBA incepand cu anul  2009.

COTRUGLI Business School ofera, prin concurs, 3 burse Executive MBA si 3 burse MBA la Romanian International Master&MBA Exhibition.  Bursele oferite se ridica la valoarea de 45.000 euro si sunt adresate young, middle si senior managerilor din Romania." spune Daniela Bervar, reprezentat Cotrugli Business School.

RIMME este organizat de Grupul EDUCATIVA. EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvoltã produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala.

Pentru mai multe informatii despre RIMME ne gasesti pe www.rimme.educativa.ro 
Citeste mai multe despre     |   |   | 

  
2197 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii