S-a lansat Fulbright Junior Award 2010 

de M.B. HotNews.ro

Joi, 12 martie 2009, 14:48    STUDII | STUDII & STRATEGII

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Comisia Fulbright din Romania anunta deschiderea competitiei Fulbright Junior Award 2010, prin care se acorda studentilor din ultimul an de studiu, absolventilor, masteranzilor, doctoranzilor si tinerilor cercetatori romani, de la universitati de stat si particulare din Romania, burse de masterat sau cercetare la universitati recunoscute din Statele Unite ale Americii.

Bursa Fulbright Junior acopera integral costurile unui an academic si include transportul international, taxele de scolarizare, asigurarea medicala, un stipendiu lunar, o alocatie pentru carti si materiale educationale si o suma pentru cheltuieli neprevazute.

Aplicantii sunt invitati sa participe la competitie pe baza meritelor academice si a realizarilor personale si profesionale, in vederea admiterii la programe de masterat si cercetare in Statele Unite, pe orice domeniu, cu exceptia medicinei clinice.

Aplicantii trebuie sa detina o diploma de licenta (sau adeverinta, pentru studentii in an terminal de studiu), sa cunoasca limba engleza si sa aiba cetatenia romana. Pentru inscrierea in concurs toti aplicantii trebuie sa depuna un formular online care poate fi accesat aici, insotit de diploma de licenta sau adeverinta de la facultate, foi matricole, impreuna cu traducerile acestora si scrisori de recomandare.

Data limita pentru expedierea aplicatiei online insotita de diplome sau adeverinta de la facultate, foi matricole, si scrisori de recomandare este 7 mai 2009.

Toti finalistii romani nominalizati la bursele Fulbright Junior vor beneficia de vouchere pentru sustinerea testelor TOEFL, GRE si GMAT.

Pentru mai multe informatii despre programul Fulbright Junior Award 2010, ne puteti contacta la office@fulbright.ro sau vizita pe site-ul Comisiei.
Citeste mai multe despre     |   | 

  
715 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii