Advertorial

Burse de 15.000  de euro, pentru programul de MBA al WU Executive Academy

de S.B. Hotnews

Marţi, 8 septembrie 2009, 12:24    STUDII | STUDII & STRATEGII

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic

WU Executive Academy, parte a prestigioasei Universitati Economice si de Afaceri din Viena (Vienna University of Economics and Business – WU Wien) va acorda in acest an peste 20 de burse in valoare de 15.000 de euro fiecare pentru programul de MBA desfasurat la Bucuresti. Inscrierile se pot face pana la data de 18 octombrie 2009. Dosarul de inscriere poate fi descarcat de la pagina http://www.executiveacademy.at/emba_buc.

MBA WU Executive Academy este acreditat EQUIS, fiind cel mai bine cotat program MBA din tara si unul dintre cele mai reputate din lume. De la lansarea sa in Romania, in urma cu trei ani, peste 60 de antreprenori, directori executivi si manageri de top ai companiilor locale si multinationale au absolvit cursurile de MBA ale WU Executive Academy.

Participantii la editiile anterioare au provenit in principal din domeniul financiar-bancar, FMGC, consultanta, si IT&C. Media de varsta s-a situat in jurul a 35 de ani, iar majoritatea cursantilor aveau peste 10 ani de experienta in munca.

Urmatorul program MBA al WU Executive Academy va incepe in luna decembrie a acestui an si are o durata de 14 luni. Cursurile sunt sustinute in limba engleza numai de profesori straini, membri ai unor prestigioase universitati precum Harvard, Thunderbird sau Leeds. Programul se axeaza pe partea practica a unei afaceri, punand accent pe situatia economica actuala si pe o serie de studii de caz. Munca in echipa este, de asemenea, una din componentele esentiale ale MBA-ului.

Cursurile se desfasoara part-time (o data pe luna, de  joi pana duminica), astfel incat sa nu afecteze programul de munca al managerilor. Programul se desfasoara la Bucuresti, dar sunt incluse si doua sesiuni de cursuri in SUA si in Austria. Diploma de absolvire este acordata de catre Universitatea Economica si de Afaceri din Viena (Vienna University of Economics and Business - WU Wien).

Candidatii pot aplica, pana pe data de 18 octombrie 2009, pentru una din bursele de merit in valoare de 15.000 de euro acordate de WU Executive Academy. Printre criteriile de eligibilitate se numara o excelenta cunoastere a limbii engleze, detinerea unei diplome de licenta si experienta in munca de cel putin cinci ani. Comisia de selectie va urmari si va analiza motivarea candidatilor, dar si parcursul profesional al acestora, precum si viziunea de dezvoltare a carierei.

Pentru a asigura calitatea participantilor in cadrul fiecarui program, WU Executive Academy desfasoara un proces de selectie riguros, pe mai multe etape. Candidatii selectati in urma primei etape vor sustine in luna noiembrie o serie de interviuri, iar rezultatele vor fi comunicate in scurt timp dupa aceasta sesiune. Mai multe informatii despre bursele acordate si despre programul de MBA al WU Executive Academy pot fi consultate la: http://www.executiveacademy.at/emba_buc.

Despre WU Executive Academy

WU Executive Academy ofera in programele sale destinate managerilor acces la resursele si expertiza celei mai mari universitati economice si de afaceri din Europa, Universitatea Economica si de Afaceri din Viena (WU Vienna), cotata de catre Financial Times pe locul 19 in topul Business Schools din lume.

Programele sale au aplicabilitate practica si sunt mereu actualizate printr-un departament
propriu de cercetare. In fiecare an, aproximativ 3.500 de antreprenori, manageri, experti si directori executivi, din peste 50 de tari, sunt absolventi ai programelor sustinute de WU Executive Academy.

WU Vienna a fost fondata in 1898 de catre Imparatul Austriei si este astazi cea mai mare universitate de afaceri din Europa. Institutia are parteneriate cu peste 200 de universitati din intreaga lume si centre de planificare a carierei in peste 100 de corporatii din Europa.
Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 

  
1561 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii