Intesa Sanpaolo Bank continua programul de burse in Italia destinat elevilor de liceu

de M.B. HotNews.ro

Luni, 18 ianuarie 2010, 13:21    STUDII | STUDII & STRATEGII

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Intesa Sanpaolo Bank, impreuna cu Grupul Intesa Sanpaolo, continua sustinerea educatiei in randul tinerilor din Romania prin programul de burse de studiu in Italia in valoare de 12.000 euro. Ajunsa la cea de-a 3-a editie pe plan local, bursa intercultura se adreseaza tuturor elevilor de liceu din Romania, nascuti intre 01.01.1993 – 31.06.1995, oferindu-le posibilitatea de a castiga un program de studii pentru 1 an scolar (clasa a 10-a sau a 11-a), in Italia.

Bursa Intercultura acopera toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul si cazarea si ofera castigatorilor sansa de a petrece un an intr-o familie italiana. Practic castigatorii acestei burse vor fi complet intregrati in mediul familial si scolar din Italia si vor putea invata limba si obiceiurile acestei tari, largindu-si astfel experienta, orizontul cultural si educational.

Detalii despre programul de burse Intercultura, formularele care trebuie completate si alte informatii utile sunt disponibile pe prima pagina a web site-ului Intesa Sanpaolo Bank sau in sectiunea Cariere. Candidatii interesati de Bursa Intercultura trebuie sa completeze si sa trimita aplicatiile pana in 14.02.2009.

"Intesa Sanpaolo Bank a investit circa 100.000 euro in programul de Burse Intercultura si ne dorim sa continuam si sa extindem an de an acest proiect. De altfel tot in zona de implicare sociala banca noastra a initiat in premiera anul trecut in parteneriat cu AC Milan programul gratuit Milan Junior Camp de care au beneficiat circa 200 de copii cu varste intre 7 si 14 ani", a declarat Nicola Calabro’, CEO Intesa Sanpaolo Bank.

Selectia candidatilor pentru Bursa Intercultura se va face in mod obiectiv, in Italia, direct de catre Fundatia Intercultura/AFS, co-organizatoare a acestui program. Procesul de selectie consta in mai multe etape si va fi finalizat pana la sfarsitului lunii martie a anului in curs.

Mai multe detalii aici.

Citeste mai multe despre     |   | 

  
1408 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii