MBA la Open University Business School
Foto: London Travelogue

20 de burse de 15.000 de euro pentru EMBA WU Executive Academy

de M.B. HotNews.ro

Marţi, 1 iunie 2010, 12:43    STUDII | STUDII & STRATEGII

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Incep inscrierile pentru al 4-lea program de cursuri Executive MBA al Universitatii din Viena. WU Executive Academy, parte a Universitatii de Economie si Afaceri din Viena, va acorda 20 de burse individuale de merit in valoare de 15.000 de euro fiecare pentru a patra serie a programului de EMBA ce incepe la Bucuresti in aceasta toamna.

Programul a fost declarat recent, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun MBA de pe piata locala, conform topului de specialitate realizat de Ziarul Financiar. Aceeasi clasificare plaseaza absolventii EMBA-ului WU Executive Academy printre primele pozitii din punct de vedere al veniturilor salariale, situate la un nivel mediu de 3.650 euro net, pe luna.

Peste 120 de manageri, antreprenori si tineri profesionisti au absolvit, pana in prezent, primele trei serii ale programului de EMBA desfasurat la Bucuresti de WU Executive Academy. Majoritatea participantilor au peste 11 ani de experienta in munca, din care cinci sunt in management. Ei provin din domenii variate, precum finante-banci, comert, bunuri de larg consum, telecomunicatii, media, petrol si gaze, IT, comert sau chiar din sectorul public, iar media de varsta este de 34 de ani.

In noiembrie 2010, ce-a de-a patra serie va incepe cursurile de EMBA. Programul se desfasoara part – time, in module lunare, si dureaza 14 luni, incluzand doua sesiuni de cursuri in SUA (Strategii pentru o companie globala) si Austria (O regiune in schimbare). Programa se axeaza pe cursuri interactive si practice de management general si financiar, sustinute de profesori universitari ai unor institutii recunoscute la nivel mondial precum Harvard, Thunderbird, University of Minnesota.

Inscrierile si candidaturile pentru burse pot fi depuse online pana pe data de 20 septembrie 2010 la http://www.executiveacademy.at/emba_buc. Printre criteriile de selectie se numara cunostinte foarte bune de limba engleza, studii universitare si minim cinci ani de experienta in pozitii de management. Comisia va analiza parcursul profesional al candidatilor, motivarea acestora, precum si viziunea asupra propriei cariere a fiecarui candidat. Programul de EMBA este acreditat de doua dintre cele mai importante institutii de profil la nivel mondial: EQUIS si AMBA.  

WU Executive Academy

Executive Academy a Universitatii de Economie si Afaceri din (WU) este cea mai mare universitate de afaceri din Europa. Cu o reputatie excelenta si o istorie de peste 100 de ani, institutia apartine primelor 100 de universitati de management si afaceri din lume.

Portofoliul de programe al WU Executive Academy include cursuri de EMBA, MBL sau LLM, si a devenit in ultimii ani unul dintre principalii furnizori de programe MBA in Europa Centrala si de Est.  Prestigioasa publicatie Financial Times a plasat WU Executive Academy pe locul 13 in topul universitatilor europene de profil, in timp ce programul de MBA a fost al 41-lea din lume in topul de profil realizat anul trecut.

In fiecare an, peste 3.500 de manageri din 50 de tari finalizeaza programele specializate ale Universitatii de Economie si Afaceri din Viena, cea mai mare institutie universitara de profil din Europa. Profesori renumiti si colaborarea cu alte universitati prestigioase din lume, alaturi de cercetare, asigura continuu calitatea si relevanta programelor oferite.
Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 

  
1101 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii