Orasul Meu
Foto: CampusNews

Concurs de burse de master 2010 la Istituto Europeo di Design

de M.B. CampusNews

Luni, 26 iulie 2010, 12:56    STUDII | STUDII & STRATEGII

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Orasul meu- este noua tema a concursului international de burse de master organizat de Istituto Europeo di Design in 2010. IED invita persoanele creative din toata lumea sa dezvolte proiecte cu tematica -orasul meu-: poate fi vorba despre orasul natal, un oras vizitat si care a devenit ideal dvs, orasul in care v-ati dori sa traiti, un oras care constituie un simbol al evolutiei artistice si culturale, orasul viitorului sau chiar un oras al imaginatiei.

Portofoliul de cursuri de master cuprinde domenii in care Istituto Europeo di Design isi desfasoara activitatea de peste 40 de ani: Moda, Design, Comunicare si Arte Vizuale, in sediile din Milano, Roma, Florenta, Torino, Barcelona si Madrid.

Concursul de burse se adreseaza studentilor la facultati de profil, profesionistilor in domeniu (master second level), dar si absolventilor de studii superioare care vor sa se specializeze intr-un alt domeniu (master first level).

Vor fi acordate 10 burse care acopera 100% din taxa de curs (studentul plateste doar taxa de inscriere) si 28 de burse care acopera 50% din taxa de curs.
Data limita pentru trimiterea proiectelor este 13 septembrie 2010.

Programe de master la IED Design: Design interior, Design interior si al spatiilor comerciale, Designul Yachturilor, Managementul designului, Design pentru sport, Designul mijloacelor de transport etc.

Programe de master la IED Fashion: Design de moda, Design si acccesorii de moda, Design de pantofi si accesorii, Managementul bunurilor de lux, comunicare in moda (specializare in stilist de moda sau PR in moda), Managementul  modei  etc.
Programe de master la IED Visual Arts: Comunicare vizuala, Design Grafic, Designul si managementul proiectelor artistice si culturale.

Programe de master la IED Comunicare: Comunicare, Managementul Brandurilor si Comunicare, Management in Arta, Web 2.0: Design, Comunicare, Marketing si Publicitate, Managementul strategic si creative al publicitatii.

Pentru informatii suplimentare privind tematica de concurs pentru fiecare specializar de master, procedura si dosarul de aplicatie, va rugam sa contactati Edu Project, reprezentant al Istituto Europeo di Design in Romania.

office@eduproject.ro
edu.project@yahoo.com

Citeste mai multe despre     |   | 

  
1022 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii