S-a lansat programul Bursele Cosmote

de Redactia CampusNews

Miercuri, 15 septembrie 2010, 12:17    STUDII | STUDII & STRATEGII

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Incepand din acest an, Cosmote Romania ofera anual cinci burse nationale tinerilor ambitiosi si talentati, absolventi ai clasei a XII-a, care au fost admisi intr-o institutie de invatamant superior de stat din Romania, indiferent de profil, la zi, forma fara plata. Cuantumul unei burse este echivalentul in lei a 150 euro/luna, timp de 9 luni (octombrie - iunie) pe an, pe perioada desfasurarii studiilor universitare. 

Dintre cele cinci burse nationale, una va fi acordata copiilor angajatilor din cadrul grupului de companii Cosmote din Romania.

Prin programul Bursele Cosmote lansat pe 15 septembrie, Cosmote Romania doreste sa identifice acei tineri talentati, ambitiosi, cu rezultate scolare foarte bune si obiective de cariera foarte clar stabilite, pe care sa ii sprijine financiar pe durata studiilor universitare.

¬Prin strategia noastra de responsabilitate sociala, alegem sa ne implicam in acele zone unde societatea are cea mai mare nevoie de sustinere, concentrandu-ne in special pe problemele educationale, sociale si de mediu. Programul Bursele Cosmote subliniaza inca o data preocuparea noastra pentru dezvoltarea segmentului educational si sprijinirea acelor tineri cu adevarat talentati si preocupati pentru obtinerea celor mai bune rezultate, contribuind astfel la un viitor mai bun pentru tanara generatie¬, a spus Ruxandra Voda, Corporate Affairs Manager Cosmote Romania.

Editia 2010 a programului Bursele Cosmote se va desfasura in perioada 15 septembrie - 9 noiembrie 2010 si este organizata in doua etape. Prima etapa, care este si eliminatorie, se desfasoara intre 15 septembrie si 15 octombrie inclusiv si presupune completarea si trimiterea unui dosar de inscriere. 

Dupa ce dosarele vor fi analizate, in perioada 5 - 6 noiembrie 2010 candidatii vor participa la un interviu in fata unui juriu specializat, in urma caruia vor fi desemnati castigatorii. 

Juriul care va analiza lucrarile si va intervieva candidatii este format din reprezentanti ai companiei Cosmote Romania si reprezentanti ai mediului de afaceri din Romania, implicati si in mediul academic. Astfel, candidatii vor fi evaluati de catre Irina Anghel, avocat cu experienta in domeniul fuziunilor si achizitiilor, specializat in achizitiile facute de fondurile de investitii private, dar si Lector Universitar la Facultatea de Drept a Universitatii Nicolae Titulescu si Profesor Asociat la "Programul MBA" al "Bucharest School of Management" si la Masterul "Managementul Proiectelor Internationale"; Liliana Danaila, Director de Resurse Umane al Cosmote Romania; Dan Petre, Managing Partener la D&D Research si Conferentiar Universitar Doctor la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice a SNSPA; Sorin Psatta, Integrated Communication Director in cadrul agentiei Graffiti BBDO Romania si Lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti si Ruxandra Voda, Corporate Affairs Manager al Cosmote Romania.

Dosarele de inscriere trebuie trimise in perioada 15 septembrie-15 octombrie 2010 fie prin posta cu confirmare de primire la adresa Cosmote Romania, Departamentul Corporate Affairs, Cladirea America House, Aripa de Vest, Str. Nicolae Titulescu nr. 4-8, Sector 1, Bucuresti, fie prin e-mail la adresa info@burselecosmote.ro, pana la data de 15 octombrie 2010, ora 18.00. 

Mai multe detalii despre program si Regulamentul de participare sunt disponibile pe site-ul www.burselecosmote.ro.

Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 

  
1254 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii