Stagiile incep in aprilie-mai
Foto: CampusNews

Burse de cercetare pe egalitatea de gen in Budapesta

de Redactia CampusNews

Luni, 14 martie 2011, 8:13    STUDII | STUDII & STRATEGII

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Centrul European pentru Drepturilor Romilor - The European Roma Rights Centre a lansat programul de burse de cercetare pe egaligate de gen. Programul ofera celor interesati ocazia de a desfasura activitati de cercetare in domeniul egalitatii de gen.

Sunt asteptate candidaturi din toate tarile europene, dar se va acorda prioritate celor din Republica Ceha, Franta, Italia, Macedonia, Portugalia, Romania, Slovacia, Rusia, Serbia si Ucraina.

Stagiile vor incepe in aprilie-mai si vor avea o durata de 6 luni.

Bursierii sunt asteptati la Budapesta (Ungaria) pentru o perioada de 2-4 saptamani pentru pregatirea proiectului de cercetare (care va include aspecte legate de media si comunicare, designul metodologic al cercetarii, aspecte financiare si formare pe drepturile omului, daca este cazul) si apoi intoarcerea la locul unde se va efectua cercetarea, ERRC oferind asistenta pe toata durata cercetarii. Bursierul va colabora indeaproape cu echipa ERRC pe cercetare si advocacy.

Profilul candidatului:
  • sa aiba experienta in lucrul cu comunitati de romi si sa fi fost implicat in activitati cu comunitati de romi la nivel local, pentru perioade mai lungi de timp
  • sa aiba experienta de minimum un an in locatia in care se va derula cercetarea.
ERRC asigura cheltuielile de calatorie si cazare pe perioada de sedere in Budapesta, o alocatie lunara si sprijin financiar pentru cheltuielile generate de cercetarea in teren.

Data limita
pentru inscriere este 31 martie 2011 prin e-mail la Dora Eke: dora.eke@errc.org

Mai multe informatii aici.
Citeste mai multe despre     |   | 

  
550 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii