Gala PRACTeam
Foto: CampusNews

Gala PRACTeam - stagii de pregatire practica pentru studentii economisti

de G.G CampusNews

Marţi, 12 iulie 2011, 14:01    STUDII | STUDII & STRATEGII

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava - Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, partener in cadrul proiectului "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri", avand Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea in calitate de coordonator inter-regional, proiect cofinantat din Fondul Social European - "Investeste in oameni!", Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013; Axa prioritara 2 "Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii"; Domeniul major de interventie 2.1 "Tranzitia de la scoala la viata activa", Contract POSDRU/ 90/2.1/S/64150, Valoarea totala a proiectului 20.941.500 lei, Perioada de implementare 01.10.2010 - 30.09.2013, Manager teritorial - Prof. univ. dr. Elena HLACIUC, a organizat cu succes Gala PRACTeam si concursul cu tema "Idei de imbunatatire a activitatii organizatiei gazda a stagiilor de pregatire practica" la nivel teritorial.

Gala PRACTeam (ETS) - Concurs "Idei de imbunatatire a activitatii organizatiei gazda a stagiilor de pregatire practica", evenimente organizate in cadrul proiectului strategic "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri" (PRACTeam), s-au desfasurat luni, 11 iulie 2011, incepand cu ora 17.00, la Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava - Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, corp E, Aula rectorat.

La acest eveniment au fost invitati sa participe: reprezentanti ai partenerilor de practica ai Facultatii de Stiinte Economice; tutori de practica si studenti economisti de la programele de studii de licenta si masterat selectati in grupurile tinta ale proiectului; coordonatori de practica; echipa manageriala a proiectului-responsabil inter-regional selectie si monitorizare tutori Dorin Coita, conducerea Universitatii-RECTOR Adrian GRAUR, oficialitati locale-subprefect Angela Zarojanu, viceprimar-Lucian Harvoschi, mass-media locala-presa scrisa, TV, radio si on-line.

In cadrul Galei PRACTeam la nivel teritorial au fost apreciate cele mai reusite idei deimbunatatire a activitatii organizatiei gazda a stagiilor de pregatire practica, dezvoltate de catre studentii din grupurile tinta ale proiectului, in urma desfasurarii stagiului de practica.

Concursul "Idei de imbunatatire a activitatii organizatiei gazda a stagiilor de pregatire practica" a urmarit dezvoltarea aptitudinilor de munca ale studentilor economisti in perioada stagiilor de pregatire practica realizate in cadrul parteneriatelor incheiate intre universitate si mediul de afaceri.

Fiecare responsabil de practica, pe nivel de studii licenta si master, a nominalizat studentii/masteranzii merituosi acordand diplome de merit si mentiuni.

In continuare managerul teritorial prof. dr. Elena Hlaciuc a invitat studentii care au obtinut locul I pe specializare sa sustina in plen ideea dezvoltata.

Tutorii prezenti in sala au avut interventii exprimandu-si opinia referitor la relationarea cu studentii si membrii echipei de proiect la nivel teritoriali.

Managerul teritorial prof. dr. Elena Hlaciuc a incheiat lucrarile multumind tuturor celor prezenti in sala pentru implicarea de care au dat dovada, subliniind faptul ca urmeaza etapa de premiere la nivel inter-regional si organizarea stagiilor de internship.

Pentru informatii suplimentare: www.seap.usv.ro/practeam, www.practeam.ro
Contact:
Irina Chirita, Bogdan Cocieru-laboranti teritoriali
bogdanc@seap.usv.ro, irinachirita@seap.usv.ro
Citeste mai multe despre     |   |   |   | 

  
1554 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii