Asociatia Studentilor Economisti cauta redactori

de M.B. HotNews.ro

Joi, 2 octombrie 2008, 17:08    JOBURI | CONSILIERE

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Daca esti creativ, deschis spre nou si iti place sa fii bine informat ai sansa sa iti pui ideile pe hartie si sa fie citite de mii de studenti. Trimite CV-ul tau si o scrisoare in care sa ne arati ca esti omul potrivit pentru Redactia Asertiunea, care sunt subiectele care te pasioneaza si despre ce ti-ar placea sa scrii, pe adresa irina.gheorghescu@ aser.ro pana pe 9 Octombrie.

Vei fi contactat pentru un mic interviu. Ultimul numar Asertiunea poate fi rasfoit pe site-ul www.aser.ro. Asertiunea este un proiect al Asociatiei Studentilor Economisti din Romania.

Asociatia Studentilor Economisti din Romania este o organizatie non-guvernamentala cu o traditie de peste 10 ani si mai mult de 100 de proiecte dedicate studentului economist. Asertiunea este scrisa de studenti pentru studenti si este modul in care incercam sa tinem pasul cu noutatile, sa combatem lipsa de informare, sa promovam initiativa si sa stimulam opinia studenteasca. Revista apare o data la doua luni intr-un numar de 5000 de exemplare care se distribuie
gratuit.

  
872 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii