Angajari destepte pe fondul cresterii extrem de prudente

 documente

Targ de joburi cu Renault, Cora, Mega Image, BRD

de Andreea Flintoaca HotNews.ro

Marţi, 14 octombrie 2008, 16:57    JOBURI | CONSILIERE

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

70 de multinationale ofera locuri de munca, dintre care 25  posturi de top si middle management, la Salonul carierelor de viitor (17 – 18 octombrie). Reprezentanti ai multinationalelor, prezenti la conferinta de lansare, au spus ca, la vremuri oarecum dificile, vor face angajari destepte.

Targul se desfasoara in perioada 17-18 octombrie, in cladirea ASE, si va reuni peste 70 de companii multinationale, printre care: Renault, Mega Image, Interex, Holcim, Cora, Carrefour, Apa Nova, BRD, Total Lubrificants, Lafarge. Vezi lista completa!

Firmele cauta atat debutanti, pe care sa ii formeze, cat si specialisti, cu 3-8 ani de experienta care vor sa isi dezvolte o cariera in Romania. Pentru acestia din urma, peste 25 dintre companiile participante pun la bataie posturi de middle si top management.

Cei care vor participa pot alege sa-si depuna CV-ul pentru un post din domeniile: distributie, hotelarie, restauratie, constructii, infrastuctura, bancar, consultanta, servicii, IT-Telecom, auto, mecanica si transport si au la dispozitie peste 4.000 de oferte.

Limba franceza nu mai e un criteriu

Dan Bedros, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceze in Romania (CCIFER) a declarat, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc marti, ca editia de anul acesta a targului de recrutari se deosebeste de cele anterioare prin faptul ca limba franceza nu mai este un criteriu in selectia candidatilor. "Acum nu mai avem companii nationale franceze, ci multinationale, in care se regasesc toate limbile europene", a precizat el.

Despre contextul economic

"Eu cred ca sistemul bancar are o baza extrem de sanatoasa, Guvernatorul BNR a explicat-o foarte bine zilele trecute. Nu exista motive de temere. Companiile multinationale vor cauta, in acest context oarecum dificil, sa aiba o crestere extrem de prudenta. Nu se pune problema unor angajari care sa fie urmate de disponibilizari. Cred ca toata lumea isi pune problema unor angajari destepte, a unor angajari care sa raspunda nevoilor prezente si viitoare de dezvoltare si atat”, a declarat Adela Jansen, reprezentant al BRD-Groupe Societe Generale.

  
2380 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii