Preturi peste media UE la electronice
Foto: Comisia Europeana

S-a lansat primul ziar gratuit de joburi pentru studenti

de B.M. HotNews.ro

Luni, 27 octombrie 2008, 18:54    JOBURI | CONSILIERE

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Ziarul cu joburi este distribuit gratuit studentilor si absolventilor din Academia de Studii Economice din Bucuresti, Universitatea din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Tehnica de Construcţii, Universitatea Agronomica, precum si in alte centre universitare publice sau private din Bucuresti.

Ziarul cu joburi se va distribui periodic, o data pe luna, in prima parte a lunii. Primul numar a fost lansat pe 20 octombrie 2008.

Ziarul cu joburi este structurat in 24 de pagini color, si din acestea 4 vor conţine articole de cariera, interviuri, sfaturi utile in cariera, precum si studii sau stiri de pe piaţa forţei de munca. Restul paginilor contin anunţuri de joburi, imparţite pe domenii de activitate.

Tirajul Ziarul cu joburi este de 10.000 de exemplare.

Ziarul cu joburi reprezinta un proiect adresat celor ce isi doresc un loc de munca. Prin intermediul acestui ziar ne dorim ca joburile sa ajunga la persoane interesate de obţinerea unui loc de munca, in special studenţii sau absolvenţii.

Ziarul cu joburi este editat de compania Project Events specializata in evenimente de cariera (CARIEREdeSUCCES.ro, Targul CARIEREdeSUCCES, Revista CARIEREdeSUCCES), evenimente de afaceri (TopSpeakers) si evenimente muzicale (musicevents.ro).

Pe www.ziarulcujoburi.ro puteti downloada oferta de publicitate, precum si editia printata a primului numar din Ziarul cu joburi.

Sursa: www.ziarulcujoburi.ro

  
2057 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii