Joburi ofertante pentru tineri cu experienta la Angajatori de TOP

de B.M. HotNews.ro

Miercuri, 18 martie 2009, 9:31    JOBURI | CONSILIERE

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

A VI-a editie a celui mai mare targ de cariera Angajatori de TOP va avea loc la Sala Palatului Bucuresti in perioada 20-21 martie. Evenimentul se adreseaza tinerilor profesionisti cu experienta de pana la 7 ani, ambitiosi si dornici de afirmare, preocupati continuu de dezvoltare profesionala. Vor avea de unde alege din peste 1.500 de oferte de angajare din domenii variate, dintre cele mai dinamice: IT&C Software, IT&C Telecom, FMCG, Retail, BPO, consultanta, bancar.

„Oferta de joburi pentru tineri profesionisti la aceasta editie este foarte variata si reflecta si orientarea companiilor in aceasta perioada pentru ocuparea de pozitii cu preponderenta pentru oameni cu experienta. In cadrul evenimentului sunt in continuare oferte si pentru studenti si proaspat absolventi, dar am remarcat o crestere a pozitiilor pentru specialisti”. Mihai Cima, Project Manager Angajatori de TOP.

Industria IT&C Software va fi reprezentata de companii de top precum: Microsoft ce ofera Internship at Microsoft GTSC – pentru studenti sau proaspat absolventi si pozitiile vacante: Technical Engineer  - MS SharePoint Portal Server si Content Support Rengineer, Adobe Systems Romania va veni cu ofertele: Junior Software Engineer in Test – Adobe Technology and Service Innovation Group, Junior International Engineer  - Globalization Team, Junior Software Developer – Web Infrastructure Team, Junior Software Engineer in Test – Dreamweaver Team, Software Development Manager – Adobe Saas Infrastructure, Sr. C++ Developer – Dreamweaver Team, Senior Software Developer – Web Infrastructure Team, Senior Web Developer – Adobe Saas Infrastructure, Security Research Engineer – Adobe Secure Software Engineering Team, Flex/ Action Script Developer – Dreamweaver Team, Software Engineer in Test – Dreamweaver Team. Alti expozanti din domeniu: Ixia, Route 66, TechTeam Global, Thales.

Industria IT&C Telecom va fi reprezentata de Ericsson, Romtelecom cu o oferta de joburi atat pentru suport tehnic dar si pentru specialisti in domeniu.

FMCG-ul este unul dintre domeniile cel mai bine reprezentate la Angajatori de TOP. Vor fi prezenti: Star Foods/ PepsiCo International cu urmatoarele pozitii: Logistics Analyst, Health& Safety Inspector, Electronics Tehnician, Delegat – Livrator, Asistent Achizitii, Agent de vanzari, JTI Romania cu joburile: Management Assistant, Accounts Payable Bucuresti, Contabil, Nestle Romania: Specialist Servicii Consumatori, Demand& Supply Planner, Accounts Payables Accountant. Alti expozanti: British American Tobacco, Coca Cola HBC, L'Oreal, P&G, Henkel Romania cu o varietate de posturi pentru tineri cu experienta.

Din domeniul retail participa: Carrefour, Cora, Real – Hypermarket, Kaufland Romania, printre pozitiile lor vacante se numara: Referent in Comert si Marketing, Economist – Control Facturi Costuri, Asistent Departament Plasare Marfa, Asistent Distributie, Auditor Intern Vanzari, Asistent Achizitii, Secretara Expansiune.

Consultanta va fi reprezentata la nivel inalt de KPMG ce va strange aplicatii pentru joburile: Audit Manager, Audit Senior, Audit Assistant Manager, Tax Assistant, Audit Asssitant;  PriceWaterHouseCoopers, din a carui oferta de joburi amintim: Audit Associates, Junior Tax Consultant, Accenture cu pozitiile: Accountant with Russian& Greek, Accounts Receivable/ Payable Officer with Hungarian, General Ledger officer with German, Daedalus Group recruteaza Qualitative Researcher. Alti expozanti din domeniu: Catalyst Solutions, Architected Business Solutions, Bearing Point.

Din sectorul financiar-bancar veti intalni la targ companiile: Eureko cu ofertele: Accountant, Business Analyst, Software Developer, Key Account Manager, Legal Adviser, Actuary, Provident: Deputy Accounting& Reporting Manager, Reporting and Budgeting Analyst, Manager Dezvoltare, inclusiv pentru orasul Timisoara, Manager Anti-Frauda pentru orasele Deva, Iasi, Cluj, Internal Audit Manager, Internal Auditor. Alti expozanti: BRD – Groupe Societe Generale, BCR, ING Bank, Raiffeisen Bank, ING Asigurari de Viata.

Alte puncte de atractie ale evenimentului:
  • Angajatori de TOP debuteaza, vineri, 20 martie, ora 11:00 cu lansarea celei de-a doua editii a programului Top Talents Romania prin care se identifica si se premiaza la nivel natinal tineri cu un potential deosebit pe parcursul celor doua zile, vineri si sambata 20 si 21 martie prezentarile companiilor: HP, BearingPoint, KPMG, L'Oreal, BCR, Romtelecom, OMV Solutions, BRD, WNS, JTI, Adobe Systems Romania, P&G, Cora, Accenture
  • vineri, 20 martie, in intervalul 15:15-16:00 conferinta cu tema “Cum se schimba criteriile de angajare in perioada de criza”. Obiectivul este de a le da tinerilor o imagine asupra ce se intampla in business in perioade de criza si cum ar trebui sa se adapteze si sa isi targeteze angajatorii si oportunitatile in aceasta perioada
  • sambata, 21 martie, 11:00-11:45 conferinta “Radiografia industriei IT&C in 2009”. Tinerii specializati in IT vor afla cum afecteaza criza domeniul IT&C in Romania; care sunt cei mai activi angajatori din domeniul IT&C; cum se schimba criteriile de selectie si planurile de recrutare in IT&C; ce trebuie sa faci pentru a nu fi afectat de reducerile de personal
  • sambata, 21 martie, 15:15-16:00 workshopul Educativa “Studii in strainatate. Mituri si realitati”. Punctele atinse vor fi: diferentele intre diverse sisteme educationale: cel britanic, german, tarile nordice, SUA comparabil cu sistemul educational din Romania; in ce consta procesul de aplicare in functie de tara, de universitate si de programul ales; care sunt universitatile de top si care sunt conditiile de admitere; care este valoarea unei diplome si care sunt perspectivele de angajare la terminarea studiilor in strainatate; sfaturi de cum te poti pregati pentru a fi acceptat la un program de master/ MBA in afara tarii.
“Tinerii profesionisti cu pana la 7 ani de experienta vor gasi oferte de angajare dintre cele mai variate pentru care pot aplica cu sanse reale de parcurgere ulterioara a etapelor angajarii. Suntem promotorii candidatilor bine pregatiti educativ si cu abilitati deosebite ce vor intalni in doua zile de eveniment companiile suport pentru o cariera de succes. Pentru ca sunt organizatii ce au in continuare planuri de dezvoltare, strategii si solutii, interesate de atragerea de talente”. Mihai Cima, Project Manager Angajatori de TOP.

Targul va fi deschis vineri, 20.03 in intervalul de timp 10:00-18:00 si sambata, 21.03 intre 10:00-17:00 iar intrarea va fi libera. Se pot accesa informatii actualizare si pe platforma online a evenimentului: www.hipo.ro.
Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 

  
2024 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii