Suede
Foto: CampusNews

VIDEO Suede concerteaza in Romania pe 4 iunie la Arenele Romane

de Redactia CampusNews

Luni, 4 aprilie 2011, 17:31    Festivaluri Targuri

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Formatia britanica Suede va concerta pentru prima data in Romania pe 4 iunie, la Arenele Romane, cu ocazia turneului de reunire al formatiei, informeaza organizatorii One Event. Biletele se vor pune in vanzare pe 18 aprilie si vor putea fi cumparate online de pe Eventim.ro.Suede este una dintre cele mai influente trupe britanice de rock alternativ, fiind cei care au consacrat curentul britpop alaturi de Blur, Oasis si Pulp.

Trupa Suede s-a despartit in anul 2003, dupa 14 ani de cariera in care au compus cinci albume de studio, trei compilatii, trei DVD-uri si 21 de single-uri. Liderul formatiei, Brett Anderson, si fostul coleg, Bernard Butler, au continuat sa concerteze formand trupa The Tears cu care a scos un album in 2005.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile online la Eventim.ro si in retelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo in librariile Humanitas si Carturesti, putand fi procurate la urmatoarele categorii de pret: 100 de lei, 130 de lei si 150 de lei, pana la data de 17 aprilie, si 130 de lei, 160 de lei si 180 de lei, in perioada 18 aprilie - 4 iunie.
Citeste mai multe despre     |   | 

  
1080 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii