CJI
Foto: CampusNews

CJI organizeaza cursul Elemente de jurnalism multimedia

de Redactia CampusNews

Joi, 3 februarie 2011, 16:08    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza un curs practic cu tema Elemente de jurnalism multimedia, in zilele de 18, 19 si 20 februarie, la sediul sau din Bd. Regina Elisabeta, nr.32, sector 5, Bucuresti. Scopul acestui curs intensiv este sa ofere notiuni despre modul de captare si prelucrare al fisierelor multimedia.

Cursantii vor descoperi instrumente online si offline gratuite de editare a fisierelor multimedia si vor explora modul in care se pot exprima jurnalistic prin sunet si imagine fixa si in miscare.

Cursul se adreseaza jurnalistilor si studentilor la jurnalism cu putina experienta sau fara experienta in jurnalismul multimedia. Sunt bineveniti si jurnalistii cu experienta in presa traditionala, care doresc sa capete noi deprinderi.

Cursul va fi sustinut de George Hari Popescu, jurnalist independent si asistent doctorand la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC) a
Universitatii din Bucuresti, dupa urmatorul program:
  • vineri, 18 februarie, orele 17.00 - 20.00
  • sambata, 19 februarie, orele 10.30 -15.30
  • duminica, 20 februarie, orele 11.00 - 15.00
Taxa de participare este de 350 ron.

Pentru inscriere, va rugam sa trimiteti un CV si o scrisoare de motivatie, in care sa explicati de ce doriti sa participati la curs. Documentele vor fi trimise prin email (carmen@cji.ro) sau fax ()21 311 1378). Persoana de contact: Carmen Macavei, asistent executiv.

Inscrierile se primesc pana la 15 februarie.
Citeste mai multe despre     |   | 

  
211 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii