S-a lansat CIB International Graduate Program destinat absolventilor cu studii economice

de Redactia CampusNews

Joi, 28 aprilie 2011, 14:42    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic

UniCredit lanseaza CIB International Graduate Program oferind absolventilor de studii economice din tarile in care grupul este prezent oportunitatea de a lucra in New York, Londra, Munchen, Milano, Viena sau Varsovia, in domenii precum: Relationship Management, Global Transaction Banking, Corporate Finance, Fixed Income, Equities, Research. Termenul limita pentru aplicatii este 2 mai.

Cu un model de servicii complex, structurat pe segmente de clienti ce variaza de la IMM-uri si pana la companii multinationale, segmentul de Corporate Investment Banking vine in intampinarea clientilor sai cu solutii personalizate si cu o evaluare rapida a nevoilor individuale ale companiilor.

"Una dintre prioritatile noastre este sprijinirea studentilor si absolventilor de studii economice prin acordarea de burse, stagii si experiente in cadrul bancii noastre, atat la nivel local, cat si la nivel de Grup. In cazul de fata, in calitate de banca europeana de top, dorim sa oferim cat mai multor absolventi romani posibilitatea de a-si demara cariera  intr-un mediu dinamic si multicutural, pentru a deveni excelenti profesionisti in domeniu", a declarat Alina Dragan, vice-presedinte Resurse Umane UniCredit Tiriac Bank.

CIB International Graduate Program se adreseaza tinerilor aflati la inceput de cariera, care stapanesc perfect engleza, au cunostinte despre mediul bancar si doresc sa-si dezvolte practic aptitudinile deja dobandite in timpul studiilor.

Detalii despre proiect se gasesc pe site-ul bancii.

  
428 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii