Asociatia Societatea Pentru Psihologie recruteaza

de B.M. CampusNews

Miercuri, 29 septembrie 2010, 13:40   

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

In perioada 4-22 octombrie 2010, Asociatia Societatea Pentru Psihologie desfasoara o campanie de recrutari pentru toti studentii interesati. Recrutarea se va incheia printr-o prezentare oficiala a Asociatiei, desfasurata in cadrul unei intalniri deschise intre Consiliul Director si toti cei interesati in data de 22 octombrie, la orele 20, in amfiteatrul DIV al Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.
            
Dupa aceasta intalnire, cei care doresc sa se implice vor completa un formular de inscriere si vor fi selectati in urma interviurilor programate ulterior. Persoanele care nu au avut ocazia sa ia parte la prezentarea oficiala, dar doresc totusi sa se inscrie in SPP, pot descarca formularul de inscriere de pe site-ul www.asociatia-spp.ro si sa solicite o programare pentru interviu in orice perioada a anului.
            
Daca esti un proaspat boboc al Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei sau daca esti doar un student interesat de viata dintr-un ONG studentesc ce are contacte cu alte Asociatii de profil din tara si din intreaga Europa, te invitam sa ni te alaturi!
 

Citeste mai multe despre     |   | 

  
649 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii