Scientific American Mind
Foto: CampusNews

Scientific American Mind Romania angajeaza cercetatori stiintifici

de Redactia CampusNews

Vineri, 8 octombrie 2010, 13:17   

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Scientific American Mind Romania, impreuna cu Centrul de Resurse si Teste Psihologice, scoate la concurs 2 posturi de psiholog - asistent cercetare pentru "Consciousness Quotient Research Center" si 3 posturi de cercetatori asociati - psihologi si medici.

Candidatul ideal pentru joburile full-time si part-time trebuie:
 • sa fie psiholog
 • sa aiba o buna cunoastere a procedurilor de cercetare psihologica, in special o buna cunoastere in zona psihodiagnosticului si a analizei statistice a datelor. 
Este obligatorie cunoasterea limbii engleze si a regulilor de publicare ale Asociatiei Psihologilor Americani, rezultatele cercetarilor urmand a fi publicate in reviste de specialitate de limba engleza.

Job-ul consta in realizarea de cercetari aplicative privind Coeficientul de constientizare, finalizate prin publicarea acestora in reviste stiin tifice de profil, precum si in realizarea de parteneriate si proiecte de cercetare cu institutii si organizatii din strainatate.

Activitatea pentru joburile full-time si part-time se desfasoara la sediul Scientific American Mind Romania din Bucuresti, Casa Presei Libere, Corp C1, Et. 3, Cam. 311-313.

Sunt posibile urmatoarele variante de colaborare:
1. Full time: 8 ore pe zi, salariu net 1.300-1.500 lei;
2. Part time: 4 ore pe zi sau 3 zile pe saptamana - salariu net 800 lei;
3. Cercetatori asociati: Colaborare pe proiecte de cercetare, in asociere.

In functie de designul experimental si de contributia sa la proiect, cercetatorul va primi o remuneratie proportionala cu participarea sa la proiect, care poate varia intre 500 si 2.000 ron.

Pentru jobul de cercetator asociat, in vederea realizarii de cercetari interdisciplinare, pot aplica si medici cu competente in domeniile neurostiinte, psihiatrie, medicina generala.

Candidatii trebuie sa aiba deja publicat cel putin un articol intr-o revista de specialitate de limba engleza.

CV-urile insotite de poza trebuie trimise pana la data de 30 octombrie pe adresa hr@sciam.ro. Se va specifica si tipul de colaborare dorit: full-time, part-time, cercetator asociat.

Se va trimite si o selectie din cateva articole deja publicate in reviste de specialitate de limba engleza.

Detalii despre Scientific American Mind la www.SciAm.ro, iar despre activitatea Centrului de Cercetare a Coeficientului de Constientizare la www.consciousness-quotient.com. 

Citeste mai multe despre     |   | 

  
1374 vizualizari
 • 0 (0 voturi)    
  Ca si in State... (Vineri, 8 octombrie 2010, 14:33)

  Dani [anonim]

  Oare Americanii isi dau seama ca din acest salariu proaspat angajatii isi vor putea face nu mai putin de 5 plinuri la masina + un schimb de ulei?!
  Romania - tara unde curge lapte si miere!
  Asteptam si Scientific Afghanistan Mind sa faca angajari in Romania, poate vor oferii salarii mai decente.
  • 0 (0 voturi)    
   incredibil! (Vineri, 8 octombrie 2010, 17:33)

   Gabi [anonim] i-a raspuns lui Dani

   Un cercetator cu articole deja publicate nu isi pierde vremea pe banii astia! Mai bine dati banii si sansele studentilor sau proaspetilor absolventi si scoateti conditia aia cu publicatia.
   Sunt lector universitar, dar salariile ca asistent de cercetare care mi s-au oferit (in Europa), au variat intre 1500-3000 euro/luna, in functie de tara si durata stagiului. Oare americanii nu au auzit de decenta in plata inteligentei?


TOP5

Ultimele
stiri
  Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii