Programul Summer Work Travel
Foto: CampusNews

Noi instructiuni pentru Programul Summer Work Travel pentru studenti

de Redactia CampusNews

Luni, 14 februarie 2011, 10:16   

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Summer Work Travel (SWT) este un program de schimb cultural care le permite studentilor straini sa lucreze si sa calatoreasca in Statele Unite ale Americii in vacantele de vara. Programul le ofera studentilor ocazia de a descoperi Statele Unite ale Americii, cultura si poporul american, de a-si imbunatati cunostintele de limba engleza, de a acumula experienta de lucru si de a castiga bani.

Studentii impartasesc comunitatilor din Statele Unite ale Americii limba si cultura lor, realizand un schimb cultural benefic pentru ambele culturi. In 2010, in jur de 130.000 de studenti din intreaga lume, printre care aproape 3.000 din Romania, au participat la programul SWT.

Departamentul de Stat al SUA a infiintat un program pilot menit sa sporeasca siguranta studentilor participanti. Programul pilot include participanti din Belarus, Bulgaria, Moldova, Romania, Rusia si Ucraina, tari din care provin aproximativ 30% dintre participantii la programul SWT.

Pentru a crea un program mai sigur, in anul 2011, agentiile-sponsor din SUA vor identifica si verifica ofertele de lucru inainte ca ele sa ajunga la studenti. Toate partile implicate in programul SWT, sponsorii, agentiile de recrutare din Romania si Ambasada SUA, vor colabora pentru a se asigura ca fiecare student isi intelege drepturile si responsabilitatile.

Mai multe informatii despre programul Summer Work Travel in Romania, pe pagina programului.
Citeste mai multe despre     |   | 

  
2737 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii