World Education
Foto: World Education

(P) Tabere de vara in care inveti fotbal de la profesionisti si exersezi limba engleza

de Smile Media

Joi, 15 martie 2012, 19:11    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Reprezentanţii Exportise, parteneri oficiali ai scolii de fotbal pentru copii si tineri Arsenal, se vor intalni cu elevii romani interesati sa isi petreaca vacanta de vara sub indrumarea antrenorilor de fotbal ai celebrului club sportiv englez. Inscrie-te acum la www.world-education.ro si vezi ce tabere interesante de vara sunt pentru tine.

Intalnirile vor avea loc in cadrul targului World Education, organizat de Integral Group la Hotel Hilton, Bucuresti in perioada 17-18 martie.

„Cursurile de fotbal Arsenal sunt combinate cu orele de formare in limba engleza si se numara printre cele mai cautate cursuri datorita posibilitatii de studiu al limbii engleze concomitent cu dobandirea de abilitati sportive in spiritul jocului de liga mare” au comentat reprezentantii Exsportise. Antrenamentele se desfasoara sub indrumarea antrenorilor si sportivilor de renume, multi dintre ei fiind castigatori de medalii olimpice.

Cursurile sunt destinate copiilor cu varste intre 10 si 17 ani si se adreseaza atat sportivilor de performanta cat si celor pasionati de joc dar fara experienta de joc.  Centrul organizeaza doua module diferite, pentru sportivi activi si pentru incepatori.

Fiecare elev primeşte un echipament sportiv complet din partea echipei Arsenal, iar cei mai buni primesc la final si un certificat de recunoastere.

Perioada minima pentru curs este de o saptamana si costa aproximativ 900 de euro. Aceasta taxa include atat cursurile de fotbal cat si cursurile de limba engleza. Perioada recomanfata si preferata este insa de doua saptamani, timp care permite copiilor sa isi realizeze potentialul si sa deprinda din abilitatile de fotbal ale profesionistilor.

In cadrul targului World Education vor fi prezentate mai multe tabere de limbi straine pentru copii activi, inclusiv programe pentru copii care includ antrenamente de tenis, golf, echitatie, baschet, hochei, rugbi si dans. Multe dintre aceste programe beneficiaza de implicarea unor sportivi de renume international, prezenti in concursuri si turnee de rangul Wimbledon.

Cursurile din acest an sunt deosebit de valoroase pentru fanii sportului mai ales pentru ca se desfasoara in anul in care Jocurile Olimpice de vara vor avea loc in Marea Britanie.

Flacara Olimpica va trece prin Seaford College, parte integranta a centrului de limbi straine si sport, eveniment ce va fi cuprins in programul taberelor de vara de aici.

Programul sport si limba straina elaborat de Exportise beneficiaza de o abordare noua care se foloseste de tehnici moderne de invatare si introduce echipamente pe masura, precum iPad-uri si MP3 in procesul de invatare.

Exersarea limbii engleze in acelasi timp cu antrenemantele de fotbal sau tennis reprezinta o modalitate eficienta de a invata limba engleza la o varsta frageda. Copiii invata engleza firesc in timpul jocului, depasind astfel limitele claselor de curs.

Programele de vara create de Exportise garanteaza o atmosfera inedita pentru vacanta de vara si oportunitati reale de a cunoaste copii din intreaga lume.


Printre elevii scolii se numara si persoane cunoscute la nivel international, precum cele trei fiice ale regelui Iordaniei (mari iubitoare de fotbal), mostenitorii regatului Monaco, verii lui Abramovici, mostenitorul BMW, precum si multi copii talentati de la echipele de fotbal de tineret din Mexic, Germania, Italia, Rusia.

Inscrierile  pentru intalniri individuale cu reprezentantii scolii se fac completand formularul disponibil la www.world-education.ro.
Citeste mai multe despre     | 

  
954 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii