documente
(28 Mai 2008) WAV, 13MB
(27 Mai 2008) WAV, 4MB

Ce nu stim despre candidatii la primarii

de Andreea Flintoaca HotNews.ro

Joi, 22 mai 2008, 22:59    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Stim, mai mult sau mai putin, despre candidatii la primarii ce culoare politica au, ce strategii de campanie au, ce programe propun. Sunt insa unele detalii care raman mai putin cunoscute, dar poate nu lipsite de semnificatie pentru publicul tanar: intorsaturi neasteptate ale carierei, hobby-uri, ciudatenii...

De exemplu, stiati ca...

  • Ladislau Boloni (candidat la primaria Targu-Mures) este abolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie si chiar a practicat ca medic stomatolog? Cu toate acestea, in cv-ul pus la dispozitia alegatorilor pe www.alegeri-2008.ro nu sunt amintite decat reusitele sale in domeniul sportiv.

  • Gheorghe Stefan, asa-numitul Pinalti, (candidat la primaria Piatra-Neamt) a terminat Facultatea de Electrotehnica, la Iasi, si a renuntat la fotbal in favoarea carierei de inginer pentru ca mama lui i-a zis : "Lasa-te de fotbal ca, decat s-ajungi ca taica-tu', fotbalist, mai bine fa-te inginer, sa fii om cu carte! " ?

  • Cristian Poteras (candidat la primaria Sectorului 6) a practicat lupte libere la nivel profesionist? Intrebat in ce masura ii va folosi in posibilul rol de primar, el  ne-a spus ca munca de primar presupune o conditie fizica foarte buna...

  • Aurelian Pavelescu (candidat la primaria Bucuresti) a trecut fara emotii peste examenul de admitere la Facultatea de Litere pentru ca in liceu a obtinut locul I la Olimpiada Nationala de Limba si Literatura Romana?

  • Radu Mazare (candidat la primaria Constanta) a sarit in pantofii de redactor-sef la un saptamanal direct de pe bancile facultatii de electromecanica din cadrul Institutului de Marina Civila?

  • Emil Boc a predat la Scoala Normala "Gheorghe Lazar" dupa ce a absolvit Facultatea de Istorie si Filozofie?

  
239 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii